Rejser til Agia Marina

Agia Marina er en hyggelig ferieby på Kretas nordvestkyst, vest for Chania. I praksis danner den et fælles ferieområde med nabobyen Platanias. Stranden i Agia Marina har masser af faciliteter, og langs promenaden er der masser af barer, restauranter og butikker, hvilket gør Agia Marina til en god destination for en familieferie.

Den 2,5 kilometer lange strand i Agia Marina anses for at være en af de bedste strande på denne del af øen. Her finder du et stort udvalg af liggestole og parasoller samt to vandsportscentre, der tilbyder en række vandsportsaktiviteter som vandcykler, joller, kanoer, jetski og paragliding - her er noget for alle. Strandpromenaden er designet til afslappende gåture, hvor man kan stoppe undervejs for at sidde på en taverna og nyde udsigten over havet. 

Udflugter og seværdigheter i Agia Marina

Cirka 500 meter fra stranden ligger den gamle landsby Pano Agia Marina, hvor du kan finde noget af den oprindelige kretensiske charme. Her kan du gå gennem smalle, snoede gader og finde vej til det idylliske torv med tavernaer, hvor du kan smage lækre kretensiske retter. Et godt sted at besøge for at slappe af og tage en pause fra strandlivet.

Dagsture til Chania: Der er kun 20 minutters busrejse til Kretas tidligere hovedstad Chania. Den gamle bydel er en labyrint af smalle gader, og nede ved den venetianske havn finder du byens fæstning og fyrtårn. Havneområdet er et livligt sted med barer og restauranter. 

Spinalonga: Et interessant udflugtsmål! Det er en kort bådtur til øen, som har en spændende fæstning og engang var en spedalskhedskoloni. 

Chrissi: En smuk ubeboet ø, cirka 15 kilometer fra Kreta, som lokker med smukke strande og krystalklart vand. Tag hertil for at nyde en dag på de vidunderlige strande.

Det ukendte Kreta: Lej en bil og kør til små landsbyer, hvor æsler stadig går rundt i gaderne, og dagligdagen fortsætter som normalt. Besøg en lokal vingård og se, hvordan vinen bliver lavet, og køb et par flasker med hjem. 

Knossos: Ruinerne af den gamle by og det minoiske palads er en af Kretas største attraktioner og området er på UNESCO's verdensarvsliste. Knossos ligger på den nordlige del af øen, lige uden for byen Heraklion, og er bestemt et besøg værd for dem med interesse for historie. 

Velkommen til Agia Marina med Escapeaway

Begynd at planlægge din ferie til Kreta her hos os på Escapeaway. Du kan skræddersy din flyrejse og vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller, for ikke at tale om vores unikke Hideaways-hoteller. Vi anbefaler også, at du lejer en bil for at få bedre  muligheder for at udforske alle de fantastiske steder på øen.

Book og nyd det eventyr, der venter dig. De mange historiske skatte, den smukke natur og lokalbefolkningens gæstfrihed vil helt sikkert give dig smag for mere - og minder for livet!

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller på Kreta

>>> Læs mere om Platanias

>>> Læs mere om Chania

>>> Læs mere om Kreta

>>> Læs mere om hovedstaden Heraklion

>>> Læs mere om Grækenland

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Agia Marina

Populære hoteller i Agia Marina

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Marina
8,8
Meget godt
191 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Marina
9,2
Fabelagtigt
172 anmeldelser
  • Afstand til centrum: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Marina
9,7
Fabelagtigt
292 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Agia Marina?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 20 anmeldelser