Rejser til Agia Marina

Agia Marina er en skøn badeby på Kretas nordvestkyst. Her vil du blive taget godt imod af den varme og venlige lokalbefolkningen.

Agia Marina er i dag et populæt rejsemål på Kreta, men du vil stadig fornemme, at dette er en tidligere fiskerby, som er rig på historie og tradition. Besøg for eksempel én eller alle byens fire kirker, der hver især har deres helt egen, smukke personlighed. Du vil ikke blive skuffet over den meget traditionelle stemning indenfor. Ved de fantastiske strande venter der naturligvis også mange oplevelser. Hvorfor ikke for eksempel prøve jetski, snorkle, tage en sejltur eller bare svømme og nyde solen og slappe af.

Rejser du til Agia Marina, bor du nemlig lige ved de berømte kilometerlange, gyldne strande på Kretas nordkyst. Umiddelbart vest for Agia Marina ligger Platanias, en anden populær badeby. Faktisk er de to nabobyer efterhånden vokset så meget sammen, at det er svært at se hvor den ene stopper og den anden begynder. Du vil derfor ikke få svært ved at finde et sted at slå dig ned i sandet eller på en liggestol, hvis du blot vil bruge dagen i vandkanten med en god bog, mens du nyder udsigten til Theodorou, en lille ubeboet ø tæt ved kysten.

Takket være beliggenheden kun 9 km fra Chania, Kretas næststørste by, har du på en ferie i denne hyggelige badeby desuden alle storbyens faciliteter indenfor din rækkevidde. Du kan derfor nemt kombinere afslappende strandliv med sightseeing og shopping, ligesom det også er oplagt at tage ind til Chania om aftenen for at nyde godt af det gode udvalg af stemningsfulde tavernaer, caféer og restauranter. Dermed ikke sagt at du behøver at forlade Agia Marina for at finde alt det du behøver af spisesteder og indkøbsmuligheder i løbe af ferien. Badebyen har desuden et rigt udvalg af barer, hvor der ofte er liv længe efter solnedgang.

>> Læs også om rejser til Rethymnon
>> Læs også om rejser til Heraklion her

Læs mere om Agia Marina

Rejsemål i Kreta

Find rejsen til Kreta her

Populært i Agia Marina

Grækenland, Kreta, Agia Marina
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Agia Marina
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 75 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Agia Marina
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér