Rejser til Agia Marina

Agia Marina, som er en af Kretas populære badebyer, ligger i kort afstand fra Chania og er forbundet af en strand til den nærliggende badeby Platanias. Book din rejse til Aqia Marina med Escapeaway i dag!

Agia Marina, som ligger på nordvestspidsen af Kreta, er en behagelig, lille badeby. Den udgør i praksis et fælles ferieområde med nabobyen Platanias, som for eksempel har lidt mere at byde på, når det gælder natteliv. Når det gælder stranden, finder du dog alt du behøver lige her. Stranden ved Agia Marina er rig på faciliteter og muligheder for at dyrke vandsport. Dertil kommer en overflod af barer, restauranter og butikker langs strandpromenaden, som gør Agia Marina til et godt rejsemål for en familieferie.

Du kan rejse med rutefly til alle rejsemål på Kreta, og bestemmer helt selv i hvor mange dage du vil rejse, og hvilken afrejsedag som passer dig bedst. Bestiller du din rejse til Agia Marina som en samlet pakke inkl. fly og hotel og evt. lejebil eller transport tur/retur til lufthavnen, er du dækket af loven om pakkerejser og naturligvis også Rejsegarantifonden.

Du flyver til lufthavnen i Chania, hvorfra der kun er en halv times kørsel til hotellerne i Agia Marina. Alternativet er lufthavnen i Heraklion, hvorfra der er ca. 2 timers kørsel i bil.

Velkommen til Agia Marina på Kreta med Escapeaway, dit personlige online rejsebureau.

>> Læs også om rejser til Kato Stalos

Hoteller i Agia Marina

Populære hoteller i Agia Marina

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Marina
9,7
Fabelagtigt
187 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Marina
8,8
Meget godt
72 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Marina
9,1
Fabelagtigt
86 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Information og fakta

Få inspiration til din ferie i Agia Marina eller læs mere i vores rejsemålsguide om Kreta. Du finder også information og fakta om destinationer i Grækenland på vores blog om rejser. Her skriver vi bla. om emner som seværdigheder, strande, historie, manden og meget mere.

Strande og vandsport

Den 2,5 kilometer lange strand ved Agia Marina er en af de bedste på denne del af øen. Det gælder ikke kun sandet og havet, men også udvalget af liggestole og parasoller samt strandpromenaden. Der er heller ingen mangel på vandsportsaktiviteter. Du kan leje pedalbåde, joller og kanoer, ligesom her er to vandsportscentre, der tilbyder jetski og parascending. Takket være stranden længde føles den sjældent overbefolket, selv i højsæsonen.

Udflugter og seværdigheder

Omkring 500 meter fra stranden ligger den gamle landsby Pano Agia Marina, hvor du kan finde noget af den oprindelige kretensiske charme, som man i sin tid fandt i hele dette ferieområde. Læg for eksempel vejen forbi det idylliske torv med med tavernaer, hvor du kan nyde velsmagende kretensiske retter og udforske smalle, snørklede gader. Et godt sted at komme lidt ned i tempo og tage en pause fra strandlivet.

Dagsture til Chania: Det tager kun 20 minutter med bus før du er i Kretas tidligere hovedstad, Chania. Den gamle bydel her er en labyrint af smalle gyder, mens du nede ved den venetianske havn finder en fotogen fæstning og fyrtårn. Det er et livligt sted omgivet af havnefrontens barer og restauranter - og klubber, hvis du også vil tage natten i brug. 

Spinalonga: Er du frisk på en kort sejltur er dette et interessant udflugtsmål. Øen som huser en spændende fæstning, var tidligere en koloni for spedalske. 

Chrissi: En skøn, ubeboet ø omkring 15 km fra Kreta, som byder på flotte strande med krystalklart vand. Tag hertil for at solbade på de vidunderlige strande.

Det ukendte Kreta: Lej en bil for at køre til uspolerede landsbyer, hvor der stadig er æsler i gaderne. Besøg en lokal vingård og se tæt på, hvordan vinen laves og køb et par flasker med hjem. 

Knossos: En ferie på Kreta, hvor man ikke besøger Knossos paladset kan sammenlignes med at besøge Ægypten og ikke se pyramiderne. Når du står ved dette centrum for den minoiske bronzealderkultur, er det svært ikke at føle historien vingesus.

Jeep Safari: Rejs fra den slagne vej gennem traditionelle bjerglandsbyer - en rigtig chance for at se det ægte Grækenland.

Rejsemål i nærheden

Her kan du se et par udvalgte rejsemål som ligger i nærheden af Agia Marina.

Chania

Chania, som er den næststørste by på Kreta, er kendt for sin skønhed. Den venetianske havn, der blev bygget mellem 1320 og 1356, er en af de mest populære attraktioner. Med de gamle bygninger og smalle gader, som er spækket med butikker, er Chania perfekt til en dagstur. Giv dig tid til at tage forbi det spændende Maritime Museum i byen.

Stalis

Stalis ligger ved kystvejen, men har en fredelig atmosfære, som er ideelt til en afslappende dag, hvor du kan udforske butikker, gå til stranden eller nyde en bid mad. Hvis der skal ske lidt mere, byder Rocky Pass Mini Golf Center på meget sjov for alle aldre.

Gerani

Den afslappede by Gerani er perfekt, hvis du leder efter et roligere, mere afslappende miljø. Med et par butikker og en lang stenstrand har den en charmerende, stille atmosfære. Her er et par restauranter og barer, hvis du trænger til en forfriskning. Det er let at blive lokket indenfor, hvis man dufter de traditionelle græske retter. 

Platanias

Platanias er et kendt rejsemål og ikke mindst blandt gæster som rejser på charterrejse til Kreta. Du finder et stort udvalg af hoteller og ferielejligheder i byen, og et utal af restauranter, barer og butikker.

Maden og drikke

Du kan glæde dig til feriens kulinariske oplevelser med et bredt udvalg af restauranter, hvis menukort især er præget af retter fra Middelhavet og Grækenland. Det kunne for eksempel være Moussaka (en courgette eller kartoffelbaseret ret, der ofte inkluderer fars), blæksprutte og Taramasalata (en græsk meze lavet af lokale fisk blandet med olivenolie, citronsaft og brød). Spiser du ikke kød? Ikke et problem, da de fleste af de lokale restauranter tilbyder en vegetarisk menu.

Har du lyst til at prøve en traditionel græsk drink? Så bør du prøve Ouzo, der er lavet af druer, urter og bær med har en kraftig lakridsmag. Andre klassiske græske drinks inkluderer Tsipouro, Tsikoudia / Raki og Retsina.

Agia Marina tilbyder nogle fantastiske udsigter over havet, og der er næppe noget bedre end at nyde dem, mens man sidder på en restaurant med en forfriskende drink i hånden eller et velsmagende måltid mad. 

Nattelivet

Agia Marina og Platanias ligger så tæt, at det er svært at se hvor den ene ender og den anden begynder. Bevæger du dig mod vest ad hovedvejen om aftenen vil støjniveauet stige, da Platanias har et livligere natteliv. 

Hvorfor rejse med Escapeaway til Kreta?

Hos Escapeaway har vi den målsætning at det skal være flexsibelt, nemt, og trygt at bestille en billig rejse til kreta. Vi tilbyder udelukkende nøje udvalgte hoteller og ferielejligheder i Agia Marina, som alle har gode anmeldelser, og du vælger natuligvis helt selv det antal dage du ønsker at rejse. Du kan også nemt tilføje en billig billeje, eller transfer tur/retur fra lufthavnen til dit hotel på Kreta når du bestiller en pakkerejse. 

Bestil din rejse online og få den billigste pris

Søgemaskinen sammenligner dagligt de billigste priser på rejser fra flyselskaber og de hoteller vi har udvalgt på Kreta, og derfor finder du altid den billigste pris på din rejse til Agia Marina, og andre rejsemål på kreta online.

Rigtig god ferie på Kreta, nemt, enkelt, bekvemt og billigt.

>> Læs også om All Inclusive på Kreta
>> Læs om langtidsferie på Kreta med Escapeaway

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hvad siger gæsterne i Agia Marina?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 19 anmeldelser