Rejser til Agii Apostoli

Agii Apostoli ligger kun 4 kilometer fra Chania på den nordvestlige del af Kreta og er dermed en del af den berømte Chania-kyst, som byder på masser af strandliv og sol. Book din rejse til Agii Apostoli med Escapeaway i dag!

Agii Apostoli er kendt for sine fantastiske bugter og strande og sine gode strand-faciliteter, der gør den til et oplagt rejsemål, hvis du er på udkig efter en strand- og badeferie på den smukke græske ferieø.

Byens tre strande er blandt de mest populære blandt vinter-svømmere på Kreta, fordi deres beskyttede beliggenhed i bugter sikrer en behagelig havtemperatur på den kolde årstid. Om sommeren afholdes en kendt volleyball-turnering på stranden, der tiltrækker både lokale og internationale gæster. Ud over sine gode strand-faciliteter og sin unikke natur er Agio Apostolis også kendt for sin årlige sardinfest, hvor både lokale og internationale gæster strømmer til området for at smage på grillede sardiner, drikke raki eller tsikoudia og lytte til traditionel kretensisk musik.

Velkommen til Grækenland med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Agii Apostoli og andre rejsemål på Kreta hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Foruden charmerene hoteller kan du også vælge at bo i en villa til hele familien eller en feriebolig hvis du selv vil stå for madlavningen. Rejs til Agii Apostoli i det antal dage du ønsker, vi tilbyder valgfri rejselængde på alle rejser og du kan flyve fra alle de større lufthavne som f.eks. København, Aarhus, Aalborg, Billund og Hamborg.

Uanset om du vil på en luksusrejse til Kreta eller familieferie til Kreta så er du altid velkommen til at kontakte os hvis du vil have et tilbud på din rejse skræddersyet efter dine ønsker. Ønsker du fuld tryghed så book en pakkerejse inkl. fly, hotelophold og evt. lejebil eller transfer, og vil du selv arrangere din rejse og selv købe flybilletter så kan du "nøjes" med kun at bestille dit hotel hos os.

Seværdigheder

De helt store attraktion i Agioi Apostoloi er områdets kystlinje, der byder på en fantastisk natur, blandt andet takket være de lokale miljømyndigheder, der gør en stor indsats for at bevare de grønne områder ud til havet. Derfor kan du her finde små, beskyttede skove og en rig og varieret flora, såsom palmer, nerier, eucalyptus-træer og den sjældne og delikate strandlilje, der nu er en beskyttet art med sine store, hvide blomster og sin karakteristiske stærke duft.

Miljøuddannelses-projekter finder sted i området løbende gennem året, ikke mindst af hensyn til områdets havskildpadder, der bruger kystlinjen til at yngle. I de seneste år har der været diskussion i lokalsamfundet om, hvorvidt Agii Apostoli skal beskyttes mod enhver form for turistudvikling for at beskytte de sårbare plante-og dyrearter i området.

Strande

Agioi Apostoloi er mest kendt for sine tre strande, der alle ligger i smukke og fredsommelige bugter. Den mest kendte strand af byens tre strande er Chrissi Akti (Gylden strand), der - som navnet antyder - er blevet populær p grund af det gyldne sand på stranden. 

Den anden af Agioi Apostolis strande er en hestesko-formet sandstrand, som er særligt populær blandt svømmere på grund af den størrelse. Stranden er 500 meter lang og 50 meter bred og kan nås via træplader og ramper. Stranden er blevet tildelt et blåt flag.

Den tredje strand er den mindste af de tre, omend den er 300 meter lang og 20 meter bred. Ógså denne strand har fået tildelt et blåt flag og nås via ramper og træplader.

>> Læs også om rejser til Platanias
>> Læs også om solferie på Kreta her

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Agii Apostoli

Populære hoteller i Agii Apostoli

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agii Apostoli
8,5
Meget godt
232 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agii Apostoli
9,2
Fabelagtigt
125 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agii Apostoli
8,9
Meget godt
175 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Agii Apostoli?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 24 anmeldelser