Rejser til Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er en lille, idyllisk by på Kretas nordøstkyst. Med maleriske strande, historiske steder og restauranter ved vandet er det ikke underligt, at både par og familier tiltrækkes af denne naturskønne badeby ikke lang fra Heraklion. Uanset om du vil slikke sol på Almyros-stranden, nyde et romantisk måltid ved Voulismeni-søen eller tage på en sejltur til øen Spinalonga, vil du hurtigt forstå, hvorfor Agios Nikolaos er så populær en feriedestination.

Agios Nikolaos var havnen i den antikke by Latos. De artefakter, der nu er udstillet på det arkæologiske museum, vidner om områdets betydning for den minoiske civilisation. Hvis du er interesseret i historie, kan du også tage en tur til den antikke by Knossos, som er på UNESCO's verdensarvsliste og en af Kretas største attraktioner.

Agios Nikolaos har en fantastisk beliggenhed med smuk udsigt over Mirabello-bugten og Voulismeni-søen, som er forbundet med havet via byens havn. Selve byen har ikke en stor strand, men langs kysten omkring Agios Nikolaos finder man flere bugter med små sandstrande. Den mest populære er EOT Beach Park, som kun ligger fem minutters gang fra byens centrum. Den er ideel for familier med sit lave, rolige vand og udlejning af solsenge og parasoller. Det er også det bedste sted i Agios Nikolaos til vandsport, beachvolley og minigolf. Kort sagt er det det ideelle sted at tilbringe dagen, og hvis du har brug for en forfriskning eller en bid mad, er der en række gode barer og spisesteder i nærheden.

I hjertet af Agios Nikolaos ligger Voulismeni-søen, et smukt og fredeligt område, der besøges af både lokale og turister. Det er et godt sted at slappe af på en varm dag, sejle på søen eller nyde en bid mad eller drikke på de hyggelige tavernaer, der ligger her. 

I den elegante marina er der masser af muligheder for at tage ud på bådture, hvad enten det er på afslappende yachts eller fisketure. Agios Nikolaos er også kendt som et sted for shopping med ugentlige markeder, hvor der sælges alt fra lokale råvarer til tøj og kunsthåndværk. 

Havnen er også hjemsted for en bred vifte af barer og restauranter, hvor livet fortsætter ud på de små timer om natten. 

Nyd din ferie i Agios Nikolaos!

Velkommen til Agios Nikolaos med Escapeaway

Begynd at planlægge din ferie til Kreta her hos os på Escapeaway. Du kan skræddersy din rejse med fly og vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller, og glem ikke at tjekke alle vores unikke Hideaways-hoteller. Vi anbefaler også, at du lejer en bil for at få bedre muligheder for at udforske alle de fantastiske steder på øen.

Book og nyd det eventyr, der venter dig. De mange historiske skatte, den smukke natur og lokalbefolkningens gæstfrihed vil helt sikkert give dig smag for mere - og minder for livet!

>>> Se alle Hideaway-hoteller på Kreta

>>> Læs mere om Kreta

>>> Læs mere om hovedstaden Heraklion

>>> Læs mere om Hersonissos

>>> Læs mere om De græske øer

>>> Læs mere om Grækenland

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Agios Nikolaos

Populære hoteller i Agios Nikolaos

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agios Nikolaos
9,8
Fabelagtigt
580 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agios Nikolaos
9,7
Fabelagtigt
258 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agios Nikolaos
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 130 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Agios Nikolaos?

8,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 11 anmeldelser