All Inclusive-hoteller på Kreta

Kreta er solsikkert, indenfor rækkevidde og indehaver af en række lækre strande - kort sagt et drømmerejsemål for familien. Når det skal være godt, billigt og ikke mindst nemt, er All Inclusive-hoteller på Kreta blandt danskernes favoritter. Her er der noget for enhver smag, og pool, strand, sand og vand er aldrig langt væk.

Kreta er på mange måder anderledes end alle de andre, græske ferieøer. Ikke mindst pga. størrelsen som gør, at der altid er nye områder at udforske. Hele 260km er der fra Limeniskos i vest, til Kouremenos i øst, og har man først prøvet at køre på de snoede veje på Kreta, ved man godt, at det kræver en solid dagsudflugt at gøre turen. De fleste vælger da også at blive i det område, hvor deres All Inclusive-hotel ligger, og så lade sig fragte med bus rundt lokalt, eller leje en bil og selv udforske nærområdet.

På Kretas mange All Inclusive-hoteller er familien i centrum, og der er plads til armbevægelser - også for de mindste i selskabet. Morgenmad, frokost og aftensmad indtages på stedets restaurant, eller i nogle tilfælde på hotellets satellit-bar på stranden, hvor man kan få snacks og is hele dagen. Buffeten består altid af et fint mix af internatinale og lokale, græske retter, så der er noget for enhver smag - og der er altid nok af det. På den måde er All Inclusive en nem rejseform, hvor man ikke skal stresse rundt og finde spisesteder hver dag, og hvor far og mor ikke behøver have pungen op af lommen hele tiden. Har man store børn, kan de selv spise når de vil, og forældrene kan opnå en afslappet ferie, med tid til hinanden. Læs mere om vores hoteller eller få inspiration til ferien i vores guide om rejser til Kreta.

>> Læs mere om all inclusive

Kort over Kreta

Populære hoteller på Kreta

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Analipsi
9,5
Fabelagtigt
1505 anmeldelser
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Pelagia
9,5
Fabelagtigt
1285 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 80 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Georgioupolis
9,7
Fabelagtigt
1570 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 49 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)