Rejser til Almyrida

Tager man østover fra Chania når man Almyrida efter 25 kilometer. Almyrida er en lille, uberørt og pittoresk landsby med lavvandet sandstrand og smuk natur. Børnefamilier vil finde sig godt tilpas i Almyrida, da byen er rolig samtidig med at man kan vælge mellem flere tavernaer, hvoraf mange endda er familiedrevne. I byen kan man leje en bil og udforske det omkringliggende landskab, som byder på smuk natur og historiske seværdigheder.

 

Almyrida er en lille uberørt landsby 25 km øst for Chania

Lavvandede sandstrande skråner blidt ud i det azurblå hav. Langs strandene ligger små idylliske tavernaer som for det meste er familiedrevne. Inde i selve byen finder man små hyggelige butikker. Leder man efter en rejsedestination hvor både store og små kan hygge sig så er Almyrida det perfekte valg.

Lejer man en bil kan man tage på opdagelse og komme længere omkring på Kreta. I bil kan man både se flere af de store byer og komme let til de omkringliggende historiske seværdigheder. Søger man ind mod midten af øen får man mulighed for at nyde bjergtagende udsigter og fantastiske landskaber som er ideelle for den der elsker vandreture.

Særligt foråret er smukt når naturen står i fuldt flor.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Almyrida