Rejser til Amoudara

Amoudara er det oplagte rejsemål på Kreta, hvis du er på udkig efter en strand- og badeferie med sin 7 kilometer lange strækning af gyldent sand. Et andet stort plus ved en ferie i Amoudara er byens placering. Der er kun 15 minutters kørsel til Kretas livlige hovedstad Heraklion og kun 20 minutters kørsel til øens største seværdighed, Knossos.

Du kan rejse til Kreta i nøjagtig det antal dage du ønsker da vi altid tilbyder fri rejselængde og afrejsedato. Ønsker du kun at bestille dit hotel igennem Escapeaway og selv stå for at arrangere din rejse til Amoudara kan du naturligvis det, men du kan også vælge at booke en pakkerejse inkl. fly, hotel og evt. billeje eller transfer fra lufthavnen.

Du finder mere information om priser og flyafgange i søgemaskinen og under de enkelte hoteller kan du læse vores personlige beskrivelse, se anmeldelser fra andre gæster som har rejst med Escapeaway til Kreta og meget mere. 

Velkommen til Kreta med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Amoudara og andre rejsemål i Grækenland hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie.

>> Læs også om rejser til Stalis

Hoteller i Amoudara

Populære hoteller i Amoudara

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Amoudara
9,5
Fabelagtigt
686 anmeldelser
  • Nærmeste strand: ca. 10 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Amoudara
9,3
Fabelagtigt
967 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Amoudara
9,4
Fabelagtigt
963 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Jeg har her samlet lidt informationer og fakta om rejsemålet Amoudara på Kreta. Husk du også kan få mere inspiration til din rejse til Grækenland på vores blog, her skriver vi rejseguider om emner som f.eks. øens dejlige strande, de største seværdigheder, vi skriver om vejret og klimaet og meget mere.

Strande

Amoudaras strand er kendt for sit rene, klare vand, der også har indbragt den officiel anerkendelse i form af et blåt flag fra den europæiske union. Ud over dens renhed er stranden kendt for dens mange strand-faciliteter, der betyder, at du har alt, hvad du behøver ved hånden, for at få en dejlig dag på stranden, hvad enten det er parasoller, liggestole, håndklæder, forfriskende drikkevarer, madvarer eller sportsfaciliteter.

Vejret

Amoudara har, som resten af det nordlige Kreta, et mildt middelhavsklima. Det kan blive meget varmt i juli og august, hvor temperaturen kan nå over 40 grader.  Foråret er køligere, og der er frodigt grønt overalt, mens efteråret byder på behagelige temperaturer - og færre feriegæster. Vintermånederne fra november til februar er i sagens natur både køligere og mere regnfulde.

Seværdigheder og aktiviteter

Knossos

Ruinerne i Knossos kan dateres næsten 4000 år tilbage. Myter og legender antyder, at det frygtelige Minotaur-monster lurede i labyrinten på Knossos, men du vil nok ikke få øje på det, mens du vandrer rundt mellem ruinerne. Til gengæld er der masser af andre unikke historiske højdepunkter at betages af her ved en af øens absolut største seværdigheder.

Almyros Gorge

Kun få minutters kørsel inde i landet fra Amoudara finder du Almyros Gorge, der er et fantastisk natursted for vandrere og andre naturelskere. Og så er det endda relativt uspoleret, eftersom få feriegæster har opdaget dette natur-paradis. Når du går gennem vegetationen langs stien, vil du også støde på klostre, gamle kirker og flere vandfald.

Windsurfing

Amoudara er lig med vandsport og windsurfing er en af de bedste vandsports-aktiviteter at prøve her. Havbrisen langs Kretas nordkyst skaber ideelle forhold for windsurfing, især i juli og august.

Der er en windsurfing-skole i den vestlige ende af stranden, hvis du ikke har prøvet det før og føler dig modig nok til at give dig i kast med denne udfordrende disciplin. 

Byer i nærheden

Heraklion

I sommermånederne er Heraklion en travl by, der tiltrækker millioner af besøgende. Amoudara er næsten en slags forstad til Heraklion, da du hurtigt kan nå byens centrum derfra. Hvis du har lyst til et afbræk fra strandferien for at shoppe, gå på opdagelse blandt historiske seværdigheder eller gå lidt i byen, så er Heraklion stedet.

>> Læs mere om rejser til Heraklion her

Agia Pelagia

Hvis du kører mod vest langs kysten, kommer du til smukke og idylliske Agia Pelagia. Det er et rejsemål, der ligner Amoudara, med sin flotte strand og sit indbydende hav, men landskabet er lidt anderledes her, blandt andet med nogle bakker, der giver en fantastisk udsigt over det omkringliggende område.

>> Læs mere om rejser til Agia Pelagia her

Palaiokastro

For vandsports-entusiaster er kysten ved Palaiokastro et fantastisk sted. De klippefyldte bugter omkring den stenede strand skaber optimale forhold for snorkling og dykning - og hvis du hellere vil sejle på opdagelse langs havoverfladen, kan du også leje kajakker her.

Ved den sydlige ende af stranden finder du ruinerne af en gammel militær fæstning.

Book en billig rejse til Amoudara 

Vælg om du vil rejse til Amoudara fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vi de bedste priser på flybilletter til Heraklion lufthavn for dig. Vælg derefter et hotel i Amoudara som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs også om vores udvalgte hoteller i Amoudara
>> Afbudsrejser og restpladser til Amoudara

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her