Bilferie på Kreta

Solrige Kreta er for mange lig med en afslappende ferie på stranden, men billeje er en mulighed for at besøge nogle af de mange spændende seværdigheder på den græske middelhavsø, og naturligvis for at finde de bedste strande. Book en bilferie på Kreta i dag!

Kreta er Grækenlands største ø og er faktisk større end Sjælland. Dertil kommer at afstande på den bjergrige ø tager længere tid at tilbagelægge end vi er vant til fra Danmark, da vejene sjældent fører dig direkte fra A til B. Men en bilferie er alligevel den bedste måde for at få mest muligt ud af ferien og ikke mindst for at opleve den store variation i natur og kultur på Kreta.

Bestiller du en pakkerejse til Kreta med billeje kan du med base fra dit hotel udforske øen, og du har god chance for at opdage nogle af øens små oaser af ægte græsk charme i små landsbyer, fantastiske udsigtspunkter eller for eksempel finde en lille isoleret strand, du har for dig selv.

På en bilferie slipper du får at skulle være bundet til uforståelige køreplaner og kan nyde ferien i dit eget tempo. Benyt for eksempel billeje til at lave en dagsudflugt til den lækre Elafonissi-strand på det sydvestlige Kreta.

Den bjergrige, smukke natur på Kreta er sammen med historiske seværdigheder, børnevenlige strande og ikke mindst en afslappet livsstil med til at placere Kreta højt på listen over danskernes favoritrejsemål. Mange vælger da også at vende tilbage til den charmerende middelhavsø år efter år for at udforske nye steder, eller nyde gamle favoritter.

Selvom det med et solrigt klima og klart badevand er oplagt at bruge ferien på at nyde strandlivet og de hyggelige restauranter, har Kreta da også masser af tilbud til dig som vil krydre ferien med kultur- og naturoplevelser ud over det sædvanlige. En rundrejse på Kreta kan for eksempel byde på både spændende historiske attraktioner, drypstenshuler og vandreture i bjergene.

>> Læs mere om vores rejser til Kreta, som kan bestille sammen med billeje.
>> Læs også om familieferie på Kreta her

Kort over Kreta

Populære hoteller på Kreta

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,4
Fabelagtigt
364 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Kapsaliana
9,8
Fabelagtigt
218 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 80 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agia Marina
9,7
Fabelagtigt
186 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)