The Island Hotel

Grækenland, Kreta, Gouves

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2430 anmeldelser
Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Da jeg skulle på ferie på Kreta med moster Bente, var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle bo på voksenhotellet, The Island Hotel. Jeg kendte hotellet fra tidligere besøg, og jeg vidste, at her var den helt rigtige atmosfære til en ferie uden børn. Hotellet ligger tæt på stranden i udkanten af Gouves på Kretas østkyst og er et af mine absolut favorithoteller på Kreta.

The Island Hotel ligger på et stort, velholdt område. Overalt er her små hyggekroge, hvor du kan sidde og nyde solen og ferien eller en drink om aftenen. Opholdet er med morgenmad, og du har mulighed for at bestille halvpension eller fuldpension. Du spiser godt på The Island Hotel, og her er et højt serviceniveau. Personalet gør en stor indsats for at få deres gæster til at føle sig velkomne.

Den smukke strand ligger lige på den anden side af strandvejen. Nogle dage blæser det meget, hvilket selvfølgelig kan være befriende i de varme måneder, men hvis du søger mere læ, er her flere indbydende poolområder på hotellet, hvor du både kan bade og slappe af i solen. Trænger du til ekstra afslapning, er her også et dejligt SPA center, der tilbyder indendørs swimmingpool, sauna, jacuzzi, dampbad og massage. Aktive gæster kan spille tennis, volleyball, basketball eller tage en tur i hotellets fitnessrum. Jeg giver The Island Hotel mine varmeste anbefalinger til din næste voksenferie på Kreta.

Derfor skal du vælge The Island Hotel

  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Hotellet ligger i udkanten af den lille by, Gouves. Her sker derfor ikke meget i lokalområdet, og du må derfor påregne at skulle køre efter oplevelser uden for hotellet.