Arminda Hotel & SPA

Grækenland, Kreta, Hersonissos

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

724 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis du drømmer om en badeferie med hele familien og foretrækker et All Inclusive hotel tæt på vandet med gode faciliteter og underholdning for børn, så er Arminda Hotel & Spa et godt bud. Du bor samtidig tæt på byerne Hersonissos og Salis, men undgår at blive holdt vågen til kl. 3 om natten, da hotellet ligger i rolige omgivelser uden for bycentrum.  

Arminda Hotel & Spa er et dejligt sted til både voksne og børnefamilier. Dit ophold inkluderer All Inclusive, så det er lige før, du godt kan lade pungen blive hjemme. Hotellet er også så stort, at der er et rigtig godt udvalg af både faciliteter, services, aktiviteter og underholdning.

For børnene er hotellet det rene slaraffenland, for der er både børneklub, legeplads og børnepool med vandrutsjebaner, så bedre kan det næsten ikke blive. Vil de en tur til stranden, er der en kort gåtur på bare 150 meter. De voksne kan hygge sig i de store saltvandspools, du kan spille tennis, boccia, beachvolley, minigolf eller få sved på panden i fitnesscentret, og skal du forkæles, kan det foregå i hotellets Spa og wellnesscenter.

Derfor skal du vælge Arminda Hotel & SPA

  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Selv om hotellet ligger i et forholdsvis roligt område i udkanten af centrum, skal du være opmærksom på, at støj kan forekomme, da der er mange aktiviteter og underholdning.