Hoteller på Kreta

Kreta er en eviggyldig klassiker, når ferien skal gå sydpå mod sol og varme. Gæstfrihed, lækker mad, smuk natur og hyggelige hoteller - sådan kender vi den største af de græske ferieøer, med destinationer som Chania, Heraklion, Rethymnon og Agios Nikolaos. Hos Escapeaway kan du booke fleksible ophold på de bedste hoteller på Kreta med flybillet fra Danmark.

Men lad os lige få styr på geografien: Kreta er "kun" den 5.-største ø i Middelhavet, men til gengæld den klart største af de mange kendte, græske ferieøer. Den udgør også en slags grænse mellem Det Ægæiske Hav omkring Grækenland, og det større Libyske Hav mod syd. Begge er naturligvis en del af Middelhavet. Den tætte beliggenhed til Afrika og Mellemøsten fornægter sig ikke, for ligesom både Cypern og Malta, har Kreta gentagne gange været invaderet af styrker fra forskellige folkeslag og kulturer. Det har efterladt tydelige spor i både geografi og befolkning.

Hvilket hotel på Kreta skal jeg vælge?

Det er ikke svært at finde et hotel på Kreta, og du har mulighed for at finde indkvartering næsten overalt på øen, men der er naturligvis stor forskel på typen og kvaliteten af hotellerne. De mest populære ferieområder med den største koncentration af hoteller ligger dog på den vestlige nordkyst, men selv på denne del af Kreta er det muligt at finde små unikke hoteller, som kan danne den perfekte ramme om din ferie på Grækenlands største ø.

Uanset hvilken type ferie du ønsker på Kreta, er valget af hotel en af de vigtigste beslutninger for en vellykket ferie. Synes du også det kan være svært at vælge det rigtige hotel til ferien på Kreta? De hoteller du finder her på Escapeaway er håndplukkede, unikke hoteller, som lever op til vores vigtigste kriterie: At vi selv ville holde ferie der!

Rejse som en samlet pakke inkl. flyrejse eller kun hotelophold?

Søger du et hotel på Kreta med en enestående beliggenhed, og et hotel med en charmerende, unik atmosfære hvor du føler dig hjemme? Så læs mere om rejser til Kreta med Escapeaway, hvor du finder en liste over vores aktuelle udbud af hoteller, og rejser med eller uden fly, samt transfer elller billeje.

Familiehoteller på Kreta

Kreta omtales ofte som en perfekt destination for børnefamilier, og her var man heller ikke sen til at introducere familievenlige koncepter som fx. All Inclusive. Samtidig er her en række lækre strande, som appellerer til afslapning i solen, mens den nærmeste drink eller souvlaki aldrig er ret langt væk.

Du kan også bo på et hotel længere oppe i bakkerne - faktisk når Kretas højeste punkt helt op i 2.500m højde - hvor du kan få et fantastisk panorama ud over øen og havet. Når du booker hotel på Kreta er det derfor ofte et valg mellem flotte udsigter eller nærhed til stranden. Særligt de største hoteller på Kreta ligger lidt fra kysten, men til gengæld ofte med et stort poolområde.

Charmerende hoteller

Grækenland er kendt for sine mange små, charmerende hoteller og hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Kreta og andre rejsemål i Grækenland hvor du bor på mindre, håndplukkede hoteller, der ofte er familieejede. Ja, faktisk har vi et rejsetema netop om disse typer af hoteller som vi kalder "Hideaways".

Er du på jagt efter en ferie med lidt ekstra luksus, så læs mere om luksusrejse på Kreta.

>> Læs også om familieferie på Kreta her
>> Læs også om langtidsferie på Kreta

>> Læs mere om hoteller

Kort over Kreta

Populære hoteller på Kreta

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Gouves
9,3
Fabelagtigt
617 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Analipsi
9,7
Fabelagtigt
1174 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Kolymbari
9,6
Fabelagtigt
72 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 47 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi