Rejser til Koutouloufari

Hvis du leder efter en afslappet familieferie eller en romantisk ferie for to, så er Koutouloufari på Kreta det oplagte rejsemål. Her er en charmerende, afslappet atmosfære med kort afstand til strand og liv. Book din rejse til Koutouloufari  med Escapeaway i dag!

Denne idylliske by Koutouloufari, der ligger tæt ved Hersonissos på Kretas nordlige kyst og huser omkring 600 indbyggere, charmerer med sine snoede, smalle gader og gaml,e restaurerede huse, der skaber en afslappet og rolig landsby-atmosfære.

Byen ligger på en 100 meter høj bakke og har en vidunderlig udsigt over Middelhavet. Desuden ligger den mindre end en kilometer væk fra den kosmopolitiske by Hersonissos, hvor du kan finde et større udvalg af butikker og restauranter, samt smukke, gyldne strande med nogle af de bedste vandsports-aktiviteter på øen.

På denne måde kan du kombinere den fredelige atmosfære i det maleriske Koutouloufari med den mere livlige stemning i nærliggende Hersonissos.

Velkommen til Kreta med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Koutouloufari og andre rejsemål på øen hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Brug søgemaskinen øverst på siden og vælg først om du vil rejse til Hersonissos fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Hersonissos med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs også om rejser til Platanias her
>> Læs mere om vores fleksible pakkerejser til Kreta her

Hoteller i Koutouloufari

Populære hoteller i Koutouloufari

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Koutouloufari
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Koutouloufari
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Koutouloufari
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Jeg har samlet lidt information og fakta til dig som skal rejse til området omkring Koutouloufari på Kreta. Husk at vil du have mere inspiration til din rejse, finder du artikler på bloggen hvor vi skriver om erfaringer og oplevelser fra vores egne rejser til Grækenland. 

Seværdigheder

Knossos, der regnes som Europas ældste by, ligger kun 37 minutters kørsel væk fra Koutouloufari. Knossos byder blandt andet på det historiske palads og arkæologiske område, der engang tilhørte den sagnomspundne og mytologiske kong Minos. Der venter en uforglemmelig dag med at udforske disse imponerende ruiner, der dateres tilbage til omkring 6000 f.Kr. 

Labyrinth Park er et spændende og eventyrligt sted at besøge, især hvis du har små børn. Her har de mulighed for at tage på en interaktiv rejse, som giver dem masser af informationer på en spændende måde om Kretas historie og dens mytologiske væsener. 

Strande

Den nærmeste strand ligger mindre end en kilometer fra byen. Du skal bare gå ned ad bakken til det nærliggende Hersonissos, og så finder du her den ene strand efter den anden. En af de mest populære er Star-stranden, som ligger i nærheden af et vandland, og derfor egner sig perfekt til familier, der er på ferie med børn.

Der er også masser af vandsports-aktiviteter her, herunder paragliding, bungee jumping, bananbåde og vandscootere. Hersonissos har desuden masser af livlige strandbarer, hvis du trænger til en kold drink eller noget at spise, mens du nyder stranden, solen og havet.

Hvis du leder efter et lidt mere fredeligt sted end ovennævnte, kan du altid tage turen til Anissaris mod vest eller Stalis øst for Hersonissos. 

Mad og drikke

Med et stort udvalg af restauranter at vælge imellem vil du ikke mangle gastronomiske muligheder i Koutouloufari. Du finder her menuer, der byder på det græske køkkens klassikere, såsom den traditionelle mezze-ret, men også friske skaldyr og lækre frugt-desserter.

Strandpromenaden er hjemsted for mange caféer og barer, der serverer alt fra paninis til pizzaer og har masser af forfriskende drinks - med andre ord det perfekte pitstop efter at have tilbragt en doven dag nede på stranden.

Glem ikke at besøge Vinnies Have i Hersonissos, som er en smuk, rustik bar, der serverer lækre cocktails i den fantastiske taghave indtil de tidlige morgentimer.

Det er også en mulighed for at tage på udflugt i området og deltage i vinsmagning, for dem, der interesserer sig for vin eller bare gerne vil smage på nogle af de lokale vine.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hvad siger gæsterne i Koutouloufari?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser