Luksusferie på Kreta

Drømmer du om en rigtig luksusferie på luksushotel med det hele? Escapeaway har håndplukket en række enestående luksushoteller på Kreta, hvor omgivelserne er perfekte til en unik og afslappende luksusrejse. En luksusferie handler ikke kun om luksuriøse faciliteter, men også om unikke ferieoplevelser. Selvom Kreta i efterhånden mange år har været et populært rejsemål for solhungrende rejsende fra hele Europa, gemmer Grækenlands største ø stadig på mange skjulte perler og unikke rejseoplevelser.

Mens de populære feriebyer og strande langs Kretas nordlige kyst især i højsæsonen naturligvis er meget turistprægede, er det således selv her muligt at finde åndehuller i populære byer såsom Rethymnon med ægte græsk middelhavscharme. Du kan eventuelt også tage væk fra strandene og en tur op i bjergene, hvor der er mange hyggelige landsbyer og smuk natur. Ligeledes fremtræder strandene på den sydlige kyst generelt mere rolige og mere uspoleret, da det ofte er sværere at komme dertil. De fleste luksushoteller på Kreta hjælper gerne med at arrangere og vejlede om ture rundt på øen.

Bo på luksushotel på Kreta

Langs Kretas nordkyst finder man en række spændende luksushoteller, som udnytter den høje solsikkerhed og de lækre strande til at tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige. Når rammerne er tip top i orden, kan du nyde din luksusrejse endnu mere, og bare indtage de kretensiske herligheder.

En luksusferie på Kreta bør også være en lejlighed til at udforske det græske køkken, som på Kreta er kendt for en overflod af frisk frugt, grøntsager og lokale produkter fra øens gårde, der tilberedes med en af verdens bedste olivenolier. Spørg eventuelt efter de bedste restauranter hos de åbne og gæstfrie lokale, så du undgår de værste turistfælder. Kreta er kendt for retter som Souvlaki og Gyros, men du kan naturligvis også prøve dig frem. Der venter dig mange gode smagsoplevelser.

Er du blevet træt af standard charterrejser? Vælger du en luksusrejse til Kreta venter dig der en enestående rejseoplevelse. Med Escapeaway kan du vælge afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Du flyver med rutefly til nettets billigste priser, og kan sammensætte din luksusrejse præcist som du vil med valgfri afrejsedato og rejselængde. Sådan er Escapeaway!

>> Læs også om luksushoteller på Rhodos
>> Læs også om luksusrejser til Santorini

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Kreta

Populære hoteller på Kreta

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Agios Nikolaos
9,6
Fabelagtigt
1028 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Elounda
9,5
Fabelagtigt
499 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 63 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Analipsi
9,7
Fabelagtigt
1153 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)