Rejser til Malia

Malia på Kreta er en populær destination kendt for sine smukke strande, det livlige natteliv og historiske attraktioner. Byen har et bredt udvalg af hoteller, restauranter, barer og butikker, som tiltrækker både familier og festglade unge.

Ud over at solbade og svømme kan man besøge den gamle bydel, se de minoiske ruiner og deltage i forskellige vandsportsaktiviteter. Med sit varierede udbud og sin livlige atmosfære er Malia en attraktiv destination for dem, der ønsker en aktiv ferie på Kreta.

I Malia kan du nyde de smukke strande, som varierer fra livlige og aktivitetsfyldte områder til rolige steder, der er perfekte til afslapning. Her kan du prøve alt fra klassiske vandsportsaktiviteter som vandski og bananbåde til at besøge det populære vandland Watercity, som kun ligger en kort bustur væk. Når du vil have en pause fra strandlivet, er der en bred vifte af aktiviteter, såsom fodbold i sportscentret og gokart i Kartland.

For dem, der søger eventyr, er der masser af udendørs aktiviteter at vælge imellem. Udforsk det smukke landskab på en udfordrende mountainbiketur gennem Lassithi-regionen. Eller oplev de mystiske grotter i Malia-regionen, især Dikteon-grotten, også kendt som Zeus' grotte. Ifølge kretensisk mytologi siges det, at dette er Zeus' fødested.

For at få en unik oplevelse kan du tage med på en piratudflugt på det berømte piratskib Black Rose fra Hersonissos og sejle ud i det klare vand i det kretensiske hav. Mens du holder øje med delfiner og havskildpadder, passerer du Sissi, Malia og Stalis undervejs. Der vil også være mulighed for at snorkle og udforske grotterne i St George's Bay og derefter nyde en grillfest om bord.

Ingen ferie er komplet uden mad og drikke, og som andre steder på Kreta har Malia et stort udvalg af restauranter, både traditionelle og internationale. Et besøg i den charmerende naboby Agios Nikolaos kan også anbefales. Her finder du en bred vifte af gode spisesteder, hvor du kan nyde lækre måltider i en hyggelig atmosfære.

Velkommen til Malia med Escapeaway

Begynd at planlægge din ferie til Kreta her hos os på Escapeaway. Du kan skræddersy din rejse med fly og vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller, og glem ikke at tjekke alle vores unikke Hideaways-hoteller. Vi anbefaler også, at du lejer en bil for at maksimere dine muligheder for at udforske alle de fantastiske steder på øen. Book og nyd det eventyr, der venter dig. De mange historiske skatte, den smukke natur og lokalbefolkningens gæstfrihed vil helt sikkert give dig smag for mere - og minder for livet!

>>> Se alle Hideaway-hoteller i Malia

>>> Læs mere om Kreta

>>> Læs mere om Agios Nikolaos

>>> Læs mere om Hersonissos

>>> Læs mere om de græske øer

>>> Læs mere om Grækenland

 

 

 

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Malia

Populære hoteller i Malia

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Malia
9,1
Fabelagtigt
255 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 650 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Malia
9,4
Fabelagtigt
654 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Malia
9,8
Fabelagtigt
203 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Malia?

7,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 18 anmeldelser