Pakkerejser til Kreta

Grækenlands største ø, Kreta, har alt der skal til for en perfekt ferie - et pragtfuldt klima med masser af solskinsstimer, dejlige sandstrande, antikke ruiner og smuk natur. Bestiller du en pakkerejse til Kreta hos Escapeaway, kan du glæde dig til en enestående ferieoplevelse. De pragtfulde strande og det gode vejr er Kretas største attraktioner - her ude midt i Middelhavet er der sol og sommer og frihed til at tage op i bjergene eller ud på en sejltur, hvis vejret viser sig fra sin varmeste side.

Kreta er domineret af bjerge og klipper, og kun på den sydligste del af øen finder man en lille flodslette som afveksling til det bakkede landskab. Vil man rundt på øen skal man derfor sætte god tid af, for alle veje snor sig i geografien og der er rigeligt med steder, hvor man gerne vil stoppe og nyde udsigten. Med en pakkerejse til Kreta fra Escapeaway kan du bo på nøje udvalgte hoteller, som er fordelt over hele øen, fra Chania i vest til Agios Nikolaos i øst, dog primært vendt mod den nordlige kyst, med enkelte afstikkere til det centrale Kreta. 

Selvom om Kreta er en af Grækenlands mest populære feriedestinationer, er en pakkerejse ikke ensbetydende med en ferie i masseturismens kølvand. Hotellerne som indgår i vores pakkerejser til Kreta, er ligesom på resten af vores rejsemål lokalt forankrede og unikke. Ved at vælge en pakkerejse fra Escapeaway slipper du ikke blot for meget praktisk besvær, men er desuden dækket af Rejsegarantien. En pakkerejse fra Escapeaway kan for eksempel indeholde fly og indkvartering, men du kan også vælge selv at arrangere flyrejsen og i stedet vælge en pakkerejse bestående af et af vores håndplukkede hoteller og billeje.

Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Kreta?

Vores søgemaskine kigger automatisk efter billige flybilletter fra alle flyselskaber - også lavprisfly - og du får dermed det bedste af begge verdener: De billigste priser fra nettet og sikkerheden fra et anerkendt, dansk rejsebureau. Sæt dine datoer ind i maskinen øverst og vælg om du vil rejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Flyvetiden til Kreta er ca. 3,5 time med direkte fly til enten Chania, Herakleon eller Sitia lufthavn.

Vi anbefaler at man booker en lejebil, som vil stå klar i lufthavnen. Trafikken på Kreta er overskuelig og som tidligere nævnt foregår det i relativt lav fart, og det giver dig mulighed for at opleve øen i meget større grad, end det er muligt med udflugter og lokal transport. Hvis du booker lejebilen som en del af din pakkerejse til Kreta, vil du derfor også være sikret mod problemer med fx. forsinket flyankomst.

>> Find flere oplysninger om vores rejser til Kreta
>> Læs mere om hvad en pakkerejse er

Kort over Kreta

Populære hoteller på Kreta

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Hersonissos
10,0
Fabelagtigt
97 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,5
Fabelagtigt
466 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Kato Stalos
9,5
Fabelagtigt
911 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Afstand til centrum: ca. 6 km
  • Pool (evt. sæsonåben)