Rejser til Panormo

Panormo ligger i et bakket landskab cirka 22 kilometer øst for Rethymnon omtrent midt på Kretas nordkyst. For ikke så mange år siden var dette blot en søvnig lille fiskerby. Sammenlignet med kyststrækningen tættere på øens tredjestørste by har Panormo bevaret meget af den oprindelige fiskerbys fredelig atmosfære. I den lille havn ligger da også stadig små fiskerbåde og vugger i det klare vand. Her er intet pulserende natteliv eller andre livlige forlystelser, som kan forstyrre roen.

Til gengæld kan du på en rejse til Panormo slappe af på dejlige sandstrande lige ved byen, hvor der både er solsenge og parasoller, hvis du ikke blødt ved brede dit håndklæde ud på det bløde sand. Især stranden, der er beskyttet af havnens mole, er velegnet til dig, som rejser hertil med mindre børn. Midt på sommeren er her også rig mulighed for at give sig i kast med forskellige typer vandsport.

Der er et fint udvalg af tavernaer og restauranter rundt om i de hyggelige små gader i Panormo samt et par mindre supermarked, hvor du kan få de fleste fornødenheder. Hvis du ikke bor med All inclusive

Udforsk Kreta

Der kører jævnligt busser fra Panormos til Rethymnon og i modsat retning til Kretas hovedby Heraklion.  Vil krydre badeferien med kulturelle oplevelser, kan det varmt anbefales at tage en tur til en af disse byer. I Retmynon gemmer byens gamle bydels smalle gader et godt udvalg af restauranter, ligesom du bør gå en tur ned omkring den charmerende havn med det velbevarede venetianske fort. I Heraklion er der endnu mere storbystemning og flere spændende museer.

Bestil rejsen til Panormo i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Panormo og på resten af Kreta. Kombinér med en flybillet til øens internationale lufthavne ved Chania eller Heraklion. Du vælger selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af rejsen, anbefaler vi, at du supplerer med en lejebil. I praksis er det nemmest at bestille en pakkerejse, og som en ekstra fordel er den så også sikret af rejsegaranti. Sådan er det at rejse med Escapeaway.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Panormo