Rejser for enhver til Kreta

Rejser for alle og enhver har vi ikke hos Escapeaway, men vi håber at have netop rejsen, der opfylder dine ønsker og behov. Hos Escapeaway holder vi os nemlig til det, vi er gode til; rejser til Kreta hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger.

Vi har her på siden samlet diverse informationer om Kreta. Du kan bl.a. læse om de forskellige rejseformer på øen, som vi tilbyder. Vi håber, at du finder inspiration til din ferie på Kreta, og har du spørgsmål eller specielle ønsker til rejsen, som ikke fremgår her på siden, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os!

Flyinformation

Vil du have mere information om flyrejser og flyselskaber til Kreta, så har vi samlet informationer under flyferie til Kreta. Du kan flyve med Escapeaway fra Billund, Aalborg og Københavs lufthavn til Kreta.

Rejsetemaer

Et godt tip er også altid at kigge nærmere på vores rejsetemaer. Her har vi opdelt hoteller og ferieboliger i temaer som familieferie, tæt på havet, godt til par, mad og vin, vandreferie og mange flere.

Se alle rejsetemaer hos Escapeaway

Få inspiration til din ferie

Et sidste tips er at besøge vores blog. Her skriver vi indlæg fra vores egen verden og naturligvis også fra vores mange rejser til bl.a. Kreta. Har du et godt rejsetip om Kreta, som du vil dele med andre, er du altid velkommen til at skrive en kommentar. Du kan også se flere fotos og finde links til andre hjemmesider, der skriver om den græske ferieø.

Læs blogindlæg om Kreta

Rejseformer til Kreta, ferie for to

Foto: Læs f.eks. mere om en "romantisk ferie for to" til Kreta.

Fandt du din ferie til Kreta?

Jeg håber, at du har fundet inspiration til din ferie på Kreta med Escapeaway. Ønsker du at bestille en rejse, er det nemt og sikkert online. Indtast i søgemaskinen fra hvilken lufthavn, du vil rejse fra, i hvilken periode, samt antal personer. Ønsker I mere end ét værelse eller én lejlighed, kan du også vælge dette. Tryk "søg rejse" og søgemaskinen finder ledige værelser og de billigste flybilletter. Billeje, transfer, forsikringer og andre tillæg kan du læse om i step 2, når du søger efter priser til din ferie.

Tilbage til alle rejser til Kreta