Rejser til Rethymnon

Rethymnon på Kreta er billedskøn, charmerende og græsk helt ind til benet. Byen frister med gyldne sandstrande, små hyggelige butikker og spisesteder, smilende lokalbefolkning og en rolig atmosfære. Ahh.. hér kan du slappe helt af! Book en rejse til Rethymnon med Escapeaway i dag!

Hvis du er på udkig efter en rolig og knap så overrendt side af Kreta, kan Rethymnon være det perfekte sted til din næste ferie på den populære græske ø. Byen byder blandt andet på en over 10 kilometer lang kyststrækning med gode sandstrande og en gammel bydel med smalle, farverige gader, en travl venetiansk havn og en imponerende fæstning. I området omkring byen finder du også spektakulære underjordiske huler, minoiske grave og spændende markeder. Kort sagt er der noget for enhver smag!

Velkommen til Grækenland med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Rethymnon og andre rejsemål på Kreta hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Foruden hoteller finder du også ferielejligheder og villaer i programmet på Kreta.

Book en billig rejse til Rethymnon med Escapeaway

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte hoteller i Rethymnon med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs mere om pakkerejser til Kreta
>> Læs også om rejser til Chania på Kreta

Hoteller i Rethymnon

Populære hoteller i Rethymnon

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,6
Fabelagtigt
268 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 72 km
 • Nærmeste strand: ca. 25 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,5
Fabelagtigt
527 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 68 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,1
Fabelagtigt
395 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 72 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Kreta og bo i området omkring Rethymnon har jeg her samlet lidt fakta og informationer om byen. Vil du have mere inspiration til din ferie så vil jeg anbefale at du kigger forbi vores blog om rejser. Her har vi skrevet glere rejseguider om emner som seværdigheder, maden, kulturlivet, vejret og klimaet og naturligvis om naturoplevelser og de mange dejlige strande på øen. Vil du opleve mere af Kreta så  kan du også overveje en kulturrejse til Kreta. Vi skræddersyr gerne en kør-selv ferie efter dine ønsker, men du kan også læse mere om de rundrejser i bil vi har lavet som foslag. Du finder rundrejserne og andre rejsetemaer her.

 • Sproget: Mens det primære sprog, der tales i Rethymnon naturligvis er græsk, har mange af de lokale en god beherskelse af engelsk. 
 • Valuta: Euro
 • Lokal tid: En time foran dansk tid 
 • Flyv til: Heraklion Lufthavn (HER)

Transport i Rethymnon

Med bus: Rethymnon har et godt netværk af busser, der kører regelmæssigt i højsæsonen, også til de omkringliggende byer - og til byer såsom Heraklion. Busser er generelt den mest effektive og overkommelige måde at komme rundt på, når du er på en ferie på Kreta.

Med taxi: Der er masser af taxaer til rådighed i Rethymnon. Taxaerne på Kreta er en overkommelig og nem måde at komme rundt på, når det gælder kortere rejser.

Med bil: Hvis du er interesseret i at udforske området omkring byen og øen på egen hånd - og med frihed til at vælge hvor og hvornår - er en lejebil ideel. Der er mange biludlejningsfirmaer at vælge imellem, og vejene på Kreta er generelt velholdte og nemme at finde rundt på. 

Begivenheder

Renæssance-festival: Der er ingen bedre måde at opleve Rethymnons kultur på end med et besøg på renæssance-kunstfestivalen i august. Festivalen tiltrækker hvert år skuespillere, dansere, digtere, musikere og kunstnere fra hele verden. Hundredvis af mennesker valfarter da til det åbne Erofili-teater, der ligger inden for den venetianske fæstning. 

Vin-festival: I samme måned (august) kommer den kretensiske vin-festival til Rethymnon. Den populære sommerbegivenhed byder på dans, musik og festligheder, samt naturligvis masser af kretensisk vin i de solrige gader i byen. Billetprisen inkluderer ubegrænset vinsmagning.

Strande

Mens Rethymnons gode omdømme først og fremmest skyldes dens fantastisk arkitektur og den gamle bydels charme, kan den faktisk samtidig prale med at have én af de bedste kystlinjer på Kreta. Stranden er over 10 km lang, med blødt, hvidt sand og roligt vand, der ikke bare er ideel til par og single-rejsende, men også egner sig perfekt til familier med små børn. Stranden bliver desuden regelmæssigt patruljeret af livreddere.

På strandpromenaden kan du finde alt fra boder med snacks til restauranter og barer. Der er også et godt udvalg af vandsports-faciliteter i nærheden af havnen.

Mad og drikke

Det kretensiske køkken er en vidunderlig ting; røget lam, grillede grøntsager med honning, græsk salat med feta-ost, fyldte vinblader - eller hvad med et glas ouzo nede ved havnen?

Prøv restauranter som Pigadi, Tou Zisi og Avli (reservation anbefales), hvoraf den sidstnævnte også har en butik, hvor du kan købe en bred vifte af lokale produkter med hjem til hotellet eller ferieboligen.

Nede på stranden finder du det sædvanlige udvalg af caféer, der serverer alt fra lokale retter til sandwicher, burgere og chips.

Seværdigheder

Der er masser af seværdigheder at udforske på din rejse til Rethymnon. Den gamle bydel er en spændende labyrint af bygninger, der indeholder historisk arkitektur lige fra den venetianske tid til det osmanniske imperium.

På de farverige brostensbelagte gader finder du små caféer, interessante håndværksbutikker og markedsboder.

Den venetianske fæstning, der vogter over byen, giver en utrolig indsigt i byens fortid og nogle smukke udsigter over kysten.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hvad siger gæsterne i Rethymnon?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 22 anmeldelser