Rejser til Rethymnon

Rethymnon på Kreta er en charmerende og autentisk græsk destination. Byen byder på gyldne sandstrande, hyggelige små butikker og spisesteder, smilende lokale og en rolig atmosfære. 

Rethymnon har unikke attraktioner, der strækker sig fra den charmerende gamle bydel til den fantastiske kystlinje. Byen er ikke kun kendt for sin arkitektur og historie, men også for sin imponerende strand, der strækker sig over 10 kilometer. Det bløde, hvide sand og det rolige vand gør stranden ideel for alle, uanset om det er børnefamilier, par eller dig, der rejser alene. Livreddere patruljerer regelmæssigt på stranden, og strandpromenaden byder på et varieret udvalg af boder, restauranter og barer. Derudover er der et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, hvilket gør Rethymnon til en komplet destination for både afslapning og aktiviteter ved havet.

Rethymnon er en skattekiste af historiske og kulturelle attraktioner, der venter på at blive udforsket. Den gamle bydel er en fascinerende labyrint af bygninger, der spænder fra den venetianske æra til det osmanniske rige. Gå langs de farverige brostensbelagte gader, og opdag små caféer, håndværksbutikker og livlige markedsboder.

Den venetianske fæstning er et ikonisk vartegn, der tårner sig op over byen og giver besøgende et spændende indblik i byens historie. Udforsk fæstningen og nyd den fantastiske udsigt over Middelhavet, mens du lærer om byens fortid. 

Velkommen til Rethymnon med Escapeaway

Begynd at planlægge din ferie til Kreta her hos os på Escapeaway. Du kan skræddersy din flyrejse og vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller, for ikke at tale om alle vores unikke Hideaways-hoteller. Vi anbefaler også, at du lejer en bil for at maksimere din mulighed for at udforske alle de fantastiske steder på øen.

Book og nyd det eventyr, der venter dig. De mange historiske skatte, den smukke natur og lokalbefolkningens gæstfrihed vil helt sikkert give dig smag for mere - og minder for livet!

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Rethymnon

>>> Læs mere om Kreta

>>> Læs mere om Chania

>>> Læs mere om hovedstaden Heraklion

>>> Læs mere om Grækenland

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Rethymnon

Populære hoteller i Rethymnon

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,7
Fabelagtigt
1070 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,6
Fabelagtigt
273 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Nærmeste strand: ca. 25 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,0
Fabelagtigt
274 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Rethymnon?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 25 anmeldelser