Rejser til Vlatos

Den lille landsby Vlatos ligger for enden af den frodige Tyflosdal omkring 50 kilometer vest for Chania. Det er et bjergrigt område, hvor Vlatos næsten gemmer sig blandt vidstrakte olivenlunde og anden tæt middelhavsvegetation. Her er du tilpas på afstand af øens populære kyst og de livlige badebyer til at opleve et mere autentisk Kreta. 

I dette lidt oversete hjørne af den græske middelhavsø er der langt til nærmeste diskotek eller larmende bar. I stedet er det det naturen, den rene luft, de lokales varme gæstfrihed, man rejser hertil for at nyde sammen med den afslappede atmosfære og hjemmelavet mad på en af de lokale restauranter. I de omkringliggende, grønne bjerge er talrige vandrestier, som du kan bruge dagene på at udforske.

Spektakulære vandreture og strand

Få kilometer fra landsbyen ligger for eksempel Topolia-kløften. Her stopper mange på vejen mod Elafonissi for at forevige udsigten med et hurtigt snapshot, men tag dig gerne tid til at udforske det spektakulære landskab til fods. Det kræver solidt fod- og bentøj, men det er anstrengelserne værd at opleve det smukke områdes stejle klippevægge, grotter og gamle skove.

Rejser du til Vlatos, er der altså gode muligheder for aktive oplevelser til fods i nærområdet. Skal du bo her, må det dog også anbefales at leje en bil. Så kan du komme længere omkring til indkøbsmuligheder og attraktioner. Et af de mest oplagt udflugtsmål, hvis du rejser til Vlatos i sommerhalvåret, er den viderunderlige strand Elafonissi på øens sydvestlige spids omkring 26 kilometer fra Vlatos. Det er ingen overdrivelse at beskrive denne som en af Europas smukkeste strande og et sted hele familien sagtens kan bruge en hel dag.

Uanset om du rejser alene, med børn eller som par er Vlatos perfekt til en ferie på Kreta, hvor du bor i fredelige, uspolerede omgivelser med nogle af øens største attraktioner inden for rækkevidde. Landsbyen er en lille oase, hvor du nemt glemmer alt om den travle hverdag derhjemme og en indre følelse af ro hurtigt vil indfinde sig.

Bestil en rejse til Vlatos i dag

Du skal ikke vente for længe, hvis du vil sikre dig en rejse til Vlatos. I sagens natur er her ikke samme kapacitet, som i de større feriebyer langs kysten. Brug derfor straks søgemaskinen her på siden til at finde og booke plads på et af vores håndplukkede hoteller i Vlatos. I samme ombæring kan du nemt finde en flybillet til Kreta. Du vælger selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af din ferie på øen, anbefaler vi , at du supplerer med en lejebil. Det hele får du så som en samlet pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Vlatos