Langtidsferier i Grækenland

Drømmer du om en langtidsferie med masser af sol, er Grækenland et ideelt rejsemål. Her kan du mærke historiens vingesus i en af Europas mest spændende hovedstæder, eller nyde dagene med afslapning på dejlige strande i det græske øhav. Book din langtidsrejse til Grækenland med Escapeaway i dag!

Det er ikke kun det solrige, varme klima, som gør Grækenland til et populært mål for langtidsferier. Grækenland bliver kaldt "Den vestlige civilisations vugge", og interesserer du dig for kulturhistorie, kan du udnytte den ekstra tid på en langtidsferie til at udforske masser af seværdigheder at både på fastlandet og på mange af de græske øer.

Når en almindelig ét eller to-ugers ferie ikke er nok, eller du gerne vil slippe for det danske vintermørke, er netop de græske øer som for eksempel Kreta med kombinationen af skønne badestrande, landsbyidyl og spændende seværdigheder da også et oplagt valg.

Hvor du på en normal ferie i Grækenland ofte kan føle, at du bør planlægge dine feriedage i detaljer for at få mest muligt ud af tiden, har du på en langtidsferie roen til at tage tingene som de kommer og rigtigt lære rejsemålet rigtigt at kende. Dertil kommer, at du ofte kan få en god pris på langtidsrejser i ydersæsonen, hvor du takket være det solrige, milde græske klima stadig kan nyde dage i solen.

Unikke langtidsferier i Grækenland

Det er i sagens natur ekstra vigtig, at vælge det helt rigtige hotel eller feriebolig til en langtidsferie. Vores håndplukkede hoteller og ferieboliger i Grækenland er det perfekte valg, hvis din ferie skal være noget særligt.

Vi har selv været i Grækenland og udvalgt unikke hoteller, hvor du kan nyde ferien i hyggelige, smukke omgivelser, hvor du føler dig hjemme fra dag ét.

>> Læs mere om vores rejser til Grækenland
>> Læs mere om langtidsrejser her

>> Læs mere om langtidsrejser

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Kato Stalos
8,7
Meget godt
628 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,3
Fabelagtigt
470 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,6
Fabelagtigt
1787 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)