Rejser til Geni

Geni er både navnet på en landsby og lille halvø på østkysten af Lefkas. Halvøen, hvor landsbyen ligger, danner en beskyttet bugt, som med sine idylliske omgivelser er et yndet sted at opankre for lystsejlere og små fiskerbåde. Selve Geni ligger ned til denne østsiden af denne bugt. Det er en ganske lille landsby med blot omkring 100 faste indbyggere. Sammenlignet med Nidri, der ligger på modsatte side af bugten, er der mere fredeligt i Geni, der er mindre.

Beliggenheden ned til den smukke bugt er i sig selv grund nok til at rejse til Geni. Den kan du nyde fra en af de hyggelige restauranter, som ligger helt ned til vandet. På nogle af dem kan du endda nyde dit måltid helt ude på en bådebro mellem de vuggende yachts. Der er en del, som rejser til Geni for at bruge det meste af ferien på vandet i deres båd. Er du ikke selv skipper, er der mulighed for at tage chartre en båd for en dag, som tager dig på en tur ud langs kysten. Den lille hyggelige by er dog også en attraktiv destination for dig, som drømmer om en afslappende ferie i fredfyldte, naturskønne omgivelser på land. 

Strande ved Geni

Der er ingen egentlig strand lige ved Geni. Du kan dog sagtens nyde det afslappende strandliv på rejsen hertil. Der er således blot nogle få kilometer sydpå til den flotte Desimi-strand, der er en af de bedste strande på østsiden af Lefkas. Da den mest består af små, lyse rullesten, er vandet meget klart og indbyder til snorkling. Udover det krystalklare vand er omgivelserne her utroligt betagende med de grønne bjerge, som indrammer badebugten. Tæt herved ligger den ligeledes meget indbydende Lakka-strand, som du dog kun kan nå med båd.

Udvalget af spisesteder og indkøbsmuligheder er i sagens natur ikke stort i selve Geni. Har du brug for mere, er der dog ikke langt til nabobyer. Specielt Nidri, som er en af de mest livlige byer på øen efter hovedstaden. Her er der for eksempel flere barer og natklubber, hvis du en aften synes der skal ske lidt mere på rejsen.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Geni