Luksusferie i Grækenland

Går dine ferieønsker på luksus til en pris som er til at betale, så kig på Grækenland. Med sit enorme udbud af smukke øer, indbydende strande og lækre mad, skal du ikke lede langt efter en luksusferie i kort flyveafstand fra Danmark og med masser af oplevelser undervejs. Book et luksushotel i Grækenland med Escapeaway i dag!

Vil du forkæle dig selv eller en af dine kære med en luksusferie, har Grækenland alt hvad der skal til. Rejsende fra hele verden kommer således hertil for at nyde fantastiske strande, pålideligt sommervejr, billedskøn natur, spændende seværdigheder og ikke mindst en afslappet middelhavs-atmosfære. Og så er der lige det der med den lange historie, som har efterladt masser af spændende attraktioner i landskabet. Her er du tæt på fortiden og samtidig omgivet af nutiden i form af moderne luksushoteller og lækre resorts.

Grækenlands popularitet som rejsemål skyldes også landets store variation, hvor der for eksempel både er noget for folk som blot søger en billig badeferie, og masser af unikke ferieoplevelser for dig som drømmer om en luksusferie. Gennem mere end et halvt århundrede har de græske øer været kendt og foretrukket som rejsemål for gæster fra det meste af Europa. Stednavne som Kreta, Rhodos, Santorini, Kos og Mykonos er kendt viden om, og i de senere år er der blevet bygget en række spændende luksushoteller rundt i hele det græske øhav. Hos Escapeaway er vi eksperter i at finde de mest spændende hoteller, som passer til den krævende turist.

>> Læs også om luksusrejser til Kreta
>> Læs også om luksusrejser til Mykonos
>> Læs også om luksusrejser til Santorini
>> Læs også om luksusrejser til Rhodos

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,7
Fabelagtigt
1081 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Elounda
9,5
Fabelagtigt
114 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 66 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Lindos
9,7
Fabelagtigt
387 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Håndplukkede luksushoteller i Grækenland

Tag et kig på vores luksusrejser til Grækenland, hvor du bor på håndplukkede, charmerende hideaways i en afslappet atmosfære. Herunder finder du de mest eksklusive, udvalgte luksushoteller i Grækenland, hvor du finder både fantastiske beliggenheder, lækre faciliteter og lækker mad. Brug søgemaskinen og søg billetter blandt alle flyselskaber og sæt det hele sammen til en pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

Det er muligt at finde fem-stjernede luksushoteller og ferieboliger i næsten alle dele af landet, men en luksusferie er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med en dyr ferie. Luksus er således for mange rejsende nu til dags i højere grad et spørgsmål om unikke rejseoplevelser, hvor man på komfortabel vis bevæger sig lidt væk fra alfarvej og oplever et mere autentisk Grækenland. På moderne dansk kaldes det 'affordable luxury', og det er lige præcis hvad du finder med Escapeaway i Grækenland: Luksus, som de fleste har råd til.

Kombinér med storbyferie

Er du interesseret i europæisk kulturhistorie kan du kombinere en luksusferie på en eller flere græske øer, med en storbyferie i Athen, som byder på en række vanvittigt spændende seværdigheder, herunder den verdenskendte Akropolis med det ikoniske Parthenon-tempel på toppen. Fra havnebyen Piræus er det muligt at sejle ud med færger til stort set alle de græske øer, og dermed kan man i praksis arrangere sit eget krydstogt, hvor man besøger spændende øer og nyder livet i et afslappet tempo.

Athen er en smuk storby, hvor man - ligesom i Rom - kan betragte det nye og moderne, side om side med ældgamle udgravninger fra 'civilisationens vugge'. Med OL i 2004 fik byen en række store opgraderinger i form af en ny lufthavn, mere metro, letbane og nye hoteller, men det er stadig en livlig, pulserende og spændende storby med fuld fart på, som kan besøges året rundt. Der er også mulighed for spændende udflugter til bl.a. Korintherkanalen, Kap Sounion, Peloponnes-halvøen, spændende templer og smukke bjerge, ligesom man kan tage på stranden og bade i Den Saroniske Bugt.

>> Læs alt om rejser til Kreta her