Nye hoteller i Grækenland

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Grækenland for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye hoteller i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Grækenland, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Grækenland, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
  Dette lejlighedshotel ligger ca. 2,5 kilometer udenfor Rethymnon ved en dejlig strand. Her bor du i lejligheder med eget køkken og balkon. Hotellet har en pool og restaurant, som serverer international og lokale retter.
 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Stalis
  Anastasia Hotel ligger omgivet af smuk natur mellem byerne Stalis og Malia på det nordlige Kreta. Her kan du kombinere sol og badning ved stranden og poolen, med spændende udflugter, aktiviteter og god mad. Tag med familien, vennerne eller din ... bedre halvdel på en dejlig ferie under den græske sol. Læs mere
 • Grækenland, De Græske Øer, Santorini, Kamari
  Bo med den sorte vulkanstrand som nærmeste nabo til dette hotel med adgang til egen strandstrækning og flere moderne faciliteter. Her har du mulighed for at bestille værelse med privat pool. Hotellet har en SPA, motionsrum og en restaurant.
 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Hersonissos
  Når du bor på Charm Hotel i Hersonissos, bor du bare en kort gåtur fra stranden og Aquaworld Aquarium. Hotellet byder på værelser med balkon, og morgenmad hver morgen.
 • Grækenland, Halkidiki, Nikiti
  Rejs på ferie ved stranden og vandet, på dette hotel med pool og flere restauranter - her bor du på Halkidiki halvøen i Grækenland, med adgang til både spa og motionsrum. Det er muligt at booke værelser med egen pool.
 • Grækenland, Lefkas, Lefkada
  Pirofani Boutique Hotel ligger centralt i Lefkada på øen af samme navn. Her bor du med et godt udgangspunkt for at opleve alt det, byen har at byde på, og desuden har du mulighed for at tage på udflugter til strande og andre interessante steder ... på øen. Hotellet tilbyder værelser med balkon og pool i haven. Læs mere