Nye hoteller i Grækenland

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Grækenland for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye hoteller i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Grækenland, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Grækenland, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Grækenland, Halkidiki, Pefkochori
  Familievenligt hotel tæt på stranden og Pefkochoris centrum i det nordlige Grækenland. Adgang til stort poolområde med flere pools og børnepool. Restaurant, der serverer morgenmad og aftensmad.
 • Grækenland, Athen
  The Foundry Suites byder på lejligheder i Psyri-kvarteret, hvor du har mulighed for selv at stå for madlavningen i dit eget køkken. Bo i gåafstand til seværdigheder, indkøb og restauranter, og slap af på tagterrassen om aftenen.
 • Grækenland, Athen
  Bo i lejlighed i Athen tæt på centrum og i gåafstand til seværdigheder, butikker og restauranter. Lejligheder fra to til fem personer. Komplekset byder også på en fælles tagterrasse hvor du kan slappe af efter en lang dag.
 • Grækenland, Athen
  Hotel Grande Bretagne er et af Athens bedste hoteller, og dette er ikke uden grund. Fra spa og tagterrasse med pool til bar, restaurant og patio gårdhave, for ikke at glemme udsigten til Akropolis og den sublime placering i hjertet af byen.
 • Grækenland, Athen
  I hjertet af Athen kan du fra tagterrassen på Arion Athens Hotel nyde den spektakulære panoramaudsigt og bo på værelse med udsigt til Akropolis. Bo i gåafstand til restauranter, shopping og seværdigheder med en central placering.
 • Grækenland, Halkidiki, Pefkochori
  Moderne og indbydende lejligheder med adgang til et fælles poolområde og morgenmadsrestaurant og i gåafstand til stranden i Pefkochori og byens centrum med alle dens restauranter og barer.