Nye hoteller i Grækenland

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Grækenland for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye hoteller i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Grækenland, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Grækenland, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Grækenland, Nikiana
  Et voksenhotel med flere moderne faciliteter, en lille pool og ikke lagt til stranden. Her bor du lige nord for Nikiana på Lefkas østkyst. Hotellet har en bar og restaurant, og serverer god morgenmad hver dag.
 • Grækenland, Benitses
  Et luksuriøst og elegant beliggende hotel med en smuk udsigt over havet uden for Korfu. Her har du adgang til en infinitypool, SPA og flere forskellige restauranter og barer, som serverer både lokale og asiatiske retter.
 • Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Ialyssos
  Simple ferielejligheder centralt i Ialyssos med adgang til en fælles have og terrasse. Alle lejligheder har eget køkken og balkon. Du kan gå til stranden på få minutter.
 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Amoudara
  Et hotel nær stranden, der ligger på Kretas nordlige kyst og kun et kvarters kørsel fra det centrale Heraklion. Her kan du bestille et værelse med privat pool. I haven er der en fælles pool og bar. Hotellet har en restaurant.
 • Grækenland, De Græske Øer, Santorini, Imerovigli
  Nyd panoramaudsigten over havet og horisonten fra dette luksuriøse og elegante voksenhotel beliggende på klipperne på Santorini. Her kan du booke værelse med privat pool og du har adgang til et fælles poolområde, wellness, træningsrum og en ... restaurant der serverer lokale retter. Smukt og romantisk. Læs mere
 • Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
  Voksenhotel med mulighed for at bestille værelse med privat pool. Hotellet ligger lige uden for Faliraki centrum med adgang til flere barer og restauranter. Nyd nærheden til havet og stranden.