Nye hoteller i Grækenland

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Grækenland for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye hoteller i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Grækenland, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Grækenland, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Hersonissos
  8,8
  Meget godt
  166 anmeldelser
  Når du bor på Charm Hotel i Hersonissos, bor du bare en kort gåtur fra stranden og Aquaworld Aquarium. Hotellet byder på værelser med balkon, og morgenmad hver morgen.
 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Piskopiano
  Casa Blu - Adults Only by Checkin er et voksenhotel, beliggende i Piskopiano på Kretas nordlige kyst, cirka 1,5 kilometer fra Hersonissos. Her bydes du velkommen i smukke omgivelser, fint indrettede værelser og et hyggeligt poolområde.
 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
  9,0
  Fabelagtigt
  686 anmeldelser
  Bo med stranden som nærmeste nabo på dette lejlighedshotel som ligger lige uden for Rethymnons historiske centrum. Her kan du se frem til dejlige stunder ved havet, bade i poolen eller nyde livet ude på balkonen. Alle lejligheder har køken.
 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Ferma
  9,8
  Fabelagtigt
  344 anmeldelser
  Nyd nærheden til havet på dette hotel, som ligger i Ferma på Kretas sydkyst. Her kan du bestille værelse med privat pool. På fællesterrassen er der også en pool, liggestole og parasoller. Hotellet har en restaurant, som serverer lokale retter.
 • Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Almyrida
  9,5
  Fabelagtigt
  613 anmeldelser
  ALOE Boutique Hotel & Suites er et voksenhotel (+16 år), i nærheden af Almyridas herlige sandstrande, på det nordlige Kreta. Hotellet er lyst og indbydende, og der er lagt stor vægt på de små detaljer. Hotellet har både pool og restaurant.
 • Grækenland, De Græske Øer, Santorini, Kamari
  9,5
  Fabelagtigt
  603 anmeldelser
  Bo med den sorte vulkanstrand som nærmeste nabo til dette hotel med adgang til egen strandstrækning og flere moderne faciliteter. Her har du mulighed for at bestille værelse med privat pool. Hotellet har en SPA, motionsrum og en restaurant.