Pakkerejser til Grækenland

I Grækenland går det hele op i en højere enhed - et dejligt solrigt klima, skønne badestrande, interessante seværdigheder og smuk natur. For tusindvis af danskere har mødet med det græske klima vejret blandt deres bedste ferieoplevelser, og det gælder uanset om man besøger det græske fastland med hovedstaden Athen som det naturlige fokuspunkt, eller en af de mange kendte øer, som inkluderer solgudens ø Rhodos, klassikeren Kreta, evigt grønne Korfu og den vulkanske Santorini med de smukke farver, foruden den finurlige overraskelse Mykonos. Og ud over sol, strand og dejlig mad, byder Grækenland overalt på interessante seværdigheder, lige fra civilisationens vugge, over romerriget til vore dages olympiske byggerier, olivenlunde, kanaler og parker.

Altsammen kan du opleve hvis du bestiller en pakkerejse til Grækenland hos Escapeaway. Vores pakkerejser indeholder både fly og indkvartering. Så slipper du for selv at finde den billigste flybillet til rejsen, men kan i stedet koncentrere dig om at vælge netop det af vores håndplukkede hoteller, som du synes passer bedst til dine ønsker. Vil du gerne kunne komme nemt omkring i løbet af din ferie, har du samtidigt mulighed for at supplere din pakkerejse med billig billeje, som bliver leveret af vores udvalgte samarbejdspartnere. At leje en bil på destinationen er en absolut favorit, fordi det giver dig den ultimative frihed til at gøre lige, hvad du har lyst til. Escapeaway-gæster er normalt nysgerrige og undersøgende, og vil gerne opleve den lokale geografi - uafhængigt af den græske offentlige transport.

Rejsen til Grækenland foregår med rutefly fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. På den måde får du de bedste priser, den største fleksibilitet og den korteste køretur. Fremme på din destination møder du den græske gæstfrihed, et lækkert køkken, flotte strande og masser af sol. Alt sammen indenfor en flyveafstand på under 4 timer med direkte fly. Har du ikke mulighed for at finde et direkte fly, vil du få tilbudt flyvninger med en enkelt mellemlanding - i sommermånederne flyves der fra alle de store lufthavne i Europa til lufthavnene på de græske øer, herunder Chania og Heraklion på Kreta, Corfu International Airport, Diagoras på Rhodos og Thira på Santorini.

Køber du en pakkerejse til Grækenland hos os, kan du se frem til en unik rejseoplevelse som du ikke får hos et traditionelt rejsebureau. Pakkerejserne har ydermere den fordel, at de er dækket af Rejsegarantifonden, som Escapeaway naturligvis er en del af. De bedste priser finder du ved at søge efter en pakkerejse i vores søgemaskine øverst på siden - så kobler vi os på nettets største prisrobotter og finder den bedste pakke til dig - god tur!

>> Find flere oplysninger om vores rejser til Grækenland med håndplukkede hoteller og ferieboliger

Læs mere her om:

>> Pakkerejser til Kreta
>> Luksusferie i Grækenland
>> Luksusrejser til Kreta

Du kan også læse mere generel information om "hvad er en pakkerejse?"

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Rethymnon
9,4
Fabelagtigt
473 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,0
Fabelagtigt
835 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,6
Fabelagtigt
1762 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)