Afbudsrejser til Rhodos

Rejser til Rhodos tager dig tilbage til middelalderen takket være nogle fantastiske ”heritage sights”, og bringer dig derefter tilbage til nutiden med designer butikker og hippe barer. Og stranden er også lige midt i byen.

Rhodos er den største af de Dodekanesiske Øer og den fjerde største i hele Grækenland. Ikke alene er det stort i størrelse, men det er også stort i popularitet, da det er den mest besøgte ø i landet. Men det er ikke underligt, at ferier til Rhodos er en favorit blandt rejsende. Med så mange seværdigheder og attraktioner der er til at tilfredsstille de mest varierede smage. Det idylliske landskab og den sjove stemning vil få dig til at vende tilbage igen og igen.

Hos Escapeaway søger vi hele tiden efter billige priser på flybilletter og overnatninger på udvalgte ferieboliger og hoteller i Rhodos by. For at finde de billigste priser og bedste tilbud på restpladser og afbudsrejser til Rhodos by skal du derfor blot indtaste hvor du ønsker at rejse til, fra hvilken lufthavn og i hvor mange dage. Husk at vi hos Escapeaway tilbyder afrejser dagligt og i nøjagtig det antal dage du vil holde ferie, også hvis du bestiller en rejse last minute.

Rhodos by er beliggende på den nordøstlige spids af Rhodos, Grækenland. Byen er faktisk mere som to separate og kontrasterende forskellige byer, den gamle bydel ligger inden for en ring af to høje mure og en dyb voldgrav, der holder de gamle bygninger samlet indenfor. Inden i den gamle by er lag efter lag af historie fra forskellige perioder - herunder den klassiske, osmanniske, mm. Der er også en snoende labyrint af gyder hvor du kan tilbringe timer mens du udforsker. Mod nord er den nye by, med butikker, strandbarer, bistroer og byens bedste strand. Med denne kombination af det moderne og gamle vil du blive forkælet for valg og ting at lave på din ferie i Rhodos by.

Fremragende strande

Rhodos er en af de græske øer med mest sand og er hjemsted for en overflod af sandstrande. Hvis du vil komme ind i detaljerne, kan du prale af en imponerende 31 blåflagstrande spredt rundt om kysten. Østkyst er, hvor du vil finde en lang række fremragende strande og alle de vigtigste feriebyer også.

Historie og kultur

I lighed med resten af Grækenland mangler Rhodos bestemt ingen historie. Gå tilbage i tiden i den antikke gamle bydel i Rhodos og forestil dig, hvad det må have været at være en ridder eller royalty. Gå igennem de smalle, brostensbelagte gader og stirre i ærefrygt ved det tårnhøje middelalderlige slot. Besøg det maleriske feriested Lindos, hvor du kan nyde lækre, traditionelle græske retter på de mange lokale taverner. Så, når du er passende brændt, gå op til den utrolige Akropolis og nyd den fantastiske udsigt omkring dig. Hvis du vil udforske et større område, så vil du finde utallige traditionelle landsbyer at besøge længere inde i landet. Alternativt kan du hoppe i en båd og sejle til nærliggende Symi eller til Marmaris i Tyrkiet.

Aktivt natteliv

Bortset fra sine smukke strande og rige historie er Rhodos også berømt for at sikre sine besøgende en god nat ud. Hvis du rejser som et par eller en del af en gruppe, og du elsker at feste, så er Faliraki stedet at være. Rhodos by tilbyder også en god aften, men hvis du foretrækker ting lidt mere støjsvage, giver de smukke feriesteder Pefkos og Lindos et meget roligere sted at være. 

Bestil din rejse til Rhodos billigt online

Restpladser eller afbudsrejser "kært barn" har mange navne, men i bund og grund handler det om at få glæde af hotellernes sidste øjeblikspriser og naturligvis også de billigste pladser hos flyselskaberne. Hos Escapeaway sælger vi ikke charterrejser, men er derimod forbundet online til alle flyselskaber og hoteller så du altid er sikker på at få den billigste pris på din rejse, også hvis du er på jagt efter en "afbudsrejse" i sidste øjeblik.

Hos os kan du vælge at flyve ud med et flyselskab og retur med et andet - på den måde får du ofte den billigste pris, både på "normale" rejser og på restpladser og afbudsrejser.

>> Læs alt om billige rejser med Escapeaway til Rhodos by her

 

Kort over Rhodos

Populære hoteller på Rhodos

Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,7
Fabelagtigt
2986 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Ixia
9,1
Fabelagtigt
163 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Ialyssos
9,5
Fabelagtigt
211 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)