Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa

Grækenland, Rhodos, Faliraki

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2575 anmeldelser
Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Dette dejlige luksusresort med All Inclusive er én af mine personlige favoritter på Rhodos, og det kan meget vel blive én af dine, hvis du vælger at bo på Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa, næste gang du skal holde ferie på denne skønne ø. Forkæl dig selv lidt ekstra med et værelse med havudsigt – eller hvad med et værelse med privat pool? 

Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa er et moderne, veldrevet hotel af høj, international standard. Hotellet er indrettet i hvide og lyse farver overalt, og om end der er lidt mere lysekroner, sølv og krummelurer, end de fleste nok er vant til hjemmefra, så passer stilen godt til de fleste skandinaver. Dertil får du en god service af det imødekommende personale. 

Jeg har besøgt Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa flere gange, og her er en dejlig atmosfære. Du spiser også godt her, og da opholdet er med All Inclusive, er både måltider, snacks og drikkevarer inkluderet i prisen hjemmefra. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse, der er adskilt fra stranden af grønne plæner. Her er også en separat pool med en vandrutsjebane for store børn og to små til de mindste børn. Her er masser af faciliteter for både børn og voksne, herunder et lækkert spa-center. Hvis du gerne vil bo komfortabelt i lækre omgivelser på din næste ferie på Rhodos, så bør du vælge Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa. 

Derfor skal du vælge

  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

All Inclusive konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet. 

Hotellets grund støder ned til stranden, men her er op til 100 m fra hovedbygningen.