Rejser til Lindos

Lindos skiller sig ud fra mange andre smukke landsbyer på Rhodos med sin fantastiske beliggenhed på en høj bakke, hvis top er kronet af byens antikke akropolis  og en fantastisk udsigt over den maleriske bugt.

Landsbyen består af hvidkalkede huse med stenbelagte gårdspladser, smalle gyder og bygninger, der er påvirket af byzantinsk, arabisk og middelalderlig byggestil.

Ud over det smukke akropolis, der kan nås til fods eller på æsler, er en af hovedattraktionerne i Lindos byens gamle teater helligdommen Athena Lindia, som også er et besøg værd. Du finder også masser af forskellige overnatningssteder i alle kategorier i byen, samt gode tavernaer, caféer og romantiske barer.

>> Sådan booker du en rejse til Grækenland

Hvorfor rejse til Lindos?

Lindos er et rejsemål, hvor du kan opleve de berømte græske æsler trave sammen gennem jasmin-duftende gyder, hvor små caféer lokker folk til at tage en kølig drik i et afsides hjørne, og hvor der bliver skabt uforglemmelige ferieminder. Imidlertid er Lindos også stejl visse steder, så hvis du mobilitetsproblemer (herunder familier, der har brug for kørestole) kan det blive en kamp med de mange trin og stigninger i byen.

Der er en række fantastiske strande i bugterne under landsbyen; det bør ikke tage mere end 10 minutter at gå fra dit hotel til én af byens strande. Hovedstranden er en lang strækning med lavt vand, mens Pallas-stranden er mindre, men lgodt udstyret med caféer og vandsports-faciliteter. St. Pauls Bay ligger på den anden side af Lindos og tilbyder en spektakulær sandstrand med småsten.

Lindos har meget at byde på for dem, der er interesserede i græske traditioner og skikke, selv om der også er muligheder for dem, der gerne vil opleve livlige nætter med musik og dans i barer - og endda et par natklubber. Denne fantastiske blanding af muligheder gør Lindos attarktiv for mange forskellige typer af rejsende, hvad enten det er par, singler, familier eller grupper.

Oplevelser og begivenheder

Middelalderlig-festival i Rhodos by i maj/juni: Tag på en dagstur til Rhodos gamle bydel og oplev et af årets højdepunkter i området omkring Lindos; sommerens middelalderfestival. Det tager ca. en time at nå Rhodos by, men ved ankomsten bliver du transporteret tilbage i tiden til dengang, da riddere beskyttede øen. Den gamle bydel i Rhodos by er en tur værd i sig selv, men med middelalder-spillene, markedsboderne og gademarkedet bliver det endnu mere fortryllende.

Lindos Musik-festival i juni: Den kendte Rhodos Rock Festival fortsætter med at vokse både i stil og popularitet og byder på masser af god musik i juni måned.

Fejring af fuldmåne på varierende datoer: Årets største fuldmåne er en stor begivenhed i Lindos og normalt åbner byens Akropolis for offentligheden den pågældende aften, så man kan se fuldmånen fra det smukkest tænkelige punkt i byen.

Information og fakta

Lindos ligger på Rhodos´ østkyst, kun 50 km fra hovedstaden, Rhodos by. Byen er spækket med byzantinsk arkitektur, gamle kirker og hvidkalkede huse, der er er bygget på en bjergside. Med sin gamle arkitektur og sine fantastiske strande oser byen af græsk charme. Så hvis du leder efter en ferie på Rhodos, der tilbyder en ægte smag af det autentiske Grækenland, er Lindos et glimrende valg.

Autentiske omgivelser

Byens centrum er en bilfri zone, så den eneste måde at komme rundt i byen på er ved at gå eller ved at tage en såkaldt Lindos-taxi - et æsel! Dette er et godt sted at udforske, så du anbefales at tage på en gåtur ad de snoede gader og besøge de unikke gave-butikker på vejen, hvor du finder autentiske souvenirs, såsom smukke, broderede linnedklæder og lædervarer, samt håndlavede sølvsmykker. Du får en virkelig fornemmelse for det lokale græske liv, når du handler blandt de lokale eller når du holder en pause på en traditionel taverna.

Historiske opdagelser

Du vil være omgivet af historie overalt, hvor du bevæger dig hen i Lindos; så meget, så du sikkert undertiden vil føle, at du er trådt ind i en anden tid. Udforsk de smalle gader og oplev den antikke arkitektur og de smukke kirker, mens du går rundt blandt blandt de hyggelige restauranter og caféer. Navigér dig gennem labyrinten af brostensbelagte gader for at opdage den berømte Akropolis. Du kan beundre de gamle ruiner og nyde den betagende udsigt over landsbyen nedenfor; det bedste sted i Lindos for en panoramaudsigt.

Hvor ligge Lindos?

Lindos ligger på østkysten af Rhodos, den største af Grækenlands Dodekanesiske Øer (og også den mest populære), kun omkring 50 km fra øens hovedstad, Rhodos by. Denne tidligere fiskerby er blevet et af de mest fotograferede steder på Rhodos takket være sin fascinerende byzantinske arkitektur, gamle kirker og hvidkalkede bygninger, samt ikke mindst sit berømte akropolis, der tårner over byen!

Fantastiske strande

Lindons er også hjemsted for nogle fantastiske strande. Du finder to smukke pletter af strand ved bunden af bakken. Der er en strand i hjertet af landsbyen, og en anden kun en kort gåtur væk. Og når sulten melder sig, finder du alle slags indbydende tavernaer til at tilfredsstille din sult. Og hvis du har brug for noget adspredelse, anbefales en tur til ø-hovedstaden Rhodos by og dens unikke gamle bydel. Du kan enten tage bussen, hvilket er en fantastisk måde at møde de lokale på, eller leje en bil.

Hoteller og ferieboliger i Lindos

Hos Escapeaway håndplukker vi nøje de bedste hoteller og ferieboliger i Lindos. Bl.a. er det helt afgørende, at alle ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller har gode anmeldelser fra både vores gæster og fra gæster i andre lande.

Brug søgemaskinen til at finde din næste rejse til Lindos med mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Vi finder automatisk nettets bedste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker dem sammen med udvalgte hoteller og ferieboliger i Lindos. Du kan også vælge at bestille transfer til din feriebolig eller en lejebil, der står klar i lufthavnen, så du får den bedste start på ferien.

Det hele samles automatisk i en pakkerejse med rejsegaranti, og du er derved også dækket af pakkerejseloven, så du får det bedste af begge verdener. God tur!

>> Læs alt om hoteller i Lindos her

Læs mere om Lindos

.

Rejsemål i Rhodos

Find rejsen til Rhodos her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér