Hideaways og boutique-hoteller på Santorini

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Santorini lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Santorini når ferien skal have et ekstra krydderi.

Den græske vulkanø Santorini er sammen med de nærliggende øer Thirasia og Aspronisi i virkeligheden resterne af en større ø, som delvist kollapsede og sank i havet under et gigantisk udbrud for omkring 3.600 år siden. I dag er Santorini et af det græske øhavs smukkeste og mest populære rejsemål. Et spektakulært vulkankrater med udsigt over det azurblå hav og en unik græsk gæstfrihed venter dig på denne specielle ø. Hos Escapeaway er vi specialist i billige rejser til Santorini i Grækenland hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Santorini være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hideaways på Santorini