Rejser til Imerovigli

Imerovigli er en af landsby af den slags, de fleste af os ser for os, når vi tænker på Santorini. I denne landsby på kanten af vulkankrateret finder du de ikoniske hvidkalkede bygninger med blå kupler og kan nyde storslåede udsigter over det glimtende hav. Det er svært at forestille sig en mere malerisk landsby, og den er det perfekte sted for en afslappende, romantisk ferie i det græske øhav. 

Imerovigli ligger på den nordlige del af Santorini omkring 300 meter over havet blot et par kilometer fra øens hovedstad, Fira. De to byer hænger sammen, men det er mere fredeligt og knap så turistet i Imerovigli. Det eksklusive præg og idylliske omgivelser betyder, at Imerovigli især er blevet et populært mål for bryllupsrejsende og andre par med ønske om en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. Der er da også adskillige stemningsfulde flotte kirker i byen, som gerne står for vielsen.

Uanset om du rejser til Imerovigli med din udkårne, familien eller alene, bliver du aldrig træt af udsigten. Men vil du ikke blot nyde den fra en restaurant eller terrasse med en kølig drink, kan det anbefales at tage en vandretur i området. Ud for Imerovigli ligger for eksempel den iøjefaldende klippe Skaros, som et oplagt mål for en vandretur. Herude byggede byzantinerne i det 13. århundrede en fæstning, La Roka, det med tiden blev centrum for en lille by. Her var indbyggerne godt beskyttet mod angreb, men naturens kræfter kunne man ikke gardere sig mod.

I det 17. århundrede da Santorini-vulkanen gik i udbrud og jorden skælvede, faldt en del af Skaros-klippen således sammen. Gentagende vulkanudbrud de følgende århundreder betød, at den fremskudte klippeby blev forladt til fordel for Fira og Imerovigli. Når du i dag når herud ad den smalle sti, ser du derfor kun enkelte ruiner. Men til gengæld er der også herude en fantastisk udsigt over havet og tilbage mod op Imerovigli.

Sådan bestiller du din rejse til Imerovigli

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de hoteller i Imerovigli, vi har håndplukket til vores program. Vi er specialister i rejser, hvor du bor på omhyggeligt udvalgte hoteller, der er lidt ud over det sædvanlige. Dem finder du i vores søgemaskinen lige her på siden. Du kan selv bestemme rejsens længde og med et par få ekstra klik også booke en flybillet til ferien. Det bliver ikke nemmere at sikre sig en drømmeferie i det græske øhav.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Imerovigli

Populære hoteller i Imerovigli

Grækenland, De Græske Øer, Santorini, Imerovigli
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, De Græske Øer, Santorini, Imerovigli
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 4.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Santorini, Imerovigli
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Imerovigli?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser