Luksusferie på Santorini

Med en luksusrejse fra Escapeaway er du sikker på at få en ferie med alt det, du drømmer om. Intet mangler, og dine behov og ønsker er i centrum. Vores håndplukkede luksushoteller er alle valgt på baggrund af deres unikke placering og deres autentiske stemning. Det kan være vanskeligt at vælge hotel, hvis ikke man i forvejen kender til det område, man rejser til, og derfor er vores liste over luksusrejser og luksushoteller absolut en stor hjælp for dig, der ønsker en ferie i særklasse.

Den græske perle Santorini finder du i det sydlige Ægæerhav, og her får du luksus for alle pengene. Vores luksushoteller viser alle Santorini fra sine bedste sider, og her er servicen altid helt i top. Vil du gerne opleve Santorini, når det er bedst, bør du derfor overveje at booke en af vores luksusrejser her fra Escapeaway.

Santorini indbyder til ro og afslapning, så hvis du netop gerne vil fylde din ferie med det, er området helt sikkert noget for dig. Du har mulighed for at komme ud at sejle, snorkle, gå ture og se storslået natur med massevis af vulkaner. Det er desuden oplagt at leje en bil og selv køre rundt på øen, hvor der vil være større mulighed for at opdage de små og hyggelige afkroge af øen, som man ellers ikke får set. Du kan gøre stop ved spøgelsesbyen Mesa Gonia, der i 1956 lå i ruiner efter et stort jordskælv, og her kommer du altså helt tæt på øens historie. Red Beach er også et besøg værd på turen, og stedet ser yderst spektakulært ud med den rødlige strand. Hvis du er til lækker græsk mad, vil du garanteret ikke blive skuffet af et besøg på Taverna Sellada, der ligger lidt oppe i byen. Sidst men ikke mindst bør du lægge vejen forbi Santorinis Open Air-biograf, hvor du kan nyde en film med dine medrejsende under nattens stjernehimmel.

Find et luksushotel på Santorini

Santorini er en af de mest populære græske øer, og det forstår man godt, når man først har besøgt øen. Vil du gerne have det bedste ud af din ferie på Santorini, skal du booke et luksushotel gennem Escapeaway, hvor du får eksklusivitet og luksus hele vejen igennem. Vi har håndplukket vores luksushoteller, hvilket er din garanti for en ferie, der ikke skuffer.

Når du rejser til Santorini, kan du vælge at flyve fra enten København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamborg. Du bestemmer altså selv din afgangslufthavn alt efter, hvad der passer bedst for dig rent praktisk. Hos Escapeaway flyver vi desuden med rutefly, hvilket betyder endnu mere fleksibilitet for dig, idet du har mulighed for at rejse på skæve rejsetidspunkter. På Santorini lander du i Santorini Lufthavn, der ligger på den østlige del af øen. Herfra kan du nemt og hurtigt komme videre med andre transportmuligheder ud til din endelige destination. 

Med vores søgemaskine har vi gjort det særdeles simpelt og nemt for dig at finde og booke din næste luksusrejse til Santorini. I søgemaskinen indtaster du blot dine ønsker til din ferie, og så får du en række muligheder frem på skærmen. Herefter er det helt op til dig at vælge den ferie, der matcher dine præferencer bedst. Hos os får du en samlet løsning, så du ikke skal bekymre dig om forvirrende hotel- eller flybookinger – vi sørger for det hele.

>> Læs om pakkerejser til Rhodos
>> Læs om luksusrejser til Grækenland

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Santorini