Rejser til Sivota

Udover strande i særklasse finder du i Sivota masser af græsk karakter og sjælden uspoleret charme.  I Sivota, som ligger på det vestlige græske fastland ud for sydspidsen af Korfu, kan du på havnen vælge mellem en bred vifte af caféer, tavernaer, restauranter og små butikker, hvis da ikke de enestående strande trækker for meget. De er med deres krystalklare vand ideelle til for eksempel snorkling.

Caribisk stemning i Grækenland

De nærmeste strande nord og syd for havnen ligger i små vige omkranset af skovklædte klipper med det reneste turkise vand. Når du står her med tæerne i det bløde sand, forstår du nemt, hvorfor Sivota er kendt som "Det Græske Caribien". Vil du ikke blot gå, tager det kun nogle få minutter i taxi at komme rundt til byens strande. Det kan desuden varmt anbefales at tage med en udflugtsbåd fra den hyggelige havn for at udforske skjulte strande, grotter og småøer ved denne smukke kyststrækning.

Udover turbådene vil du se mange lystbåde i den lille havn. Det er populært at rejse til Sivota fra vandsiden for at have en base for at udforske områdets frodige, ubeboede øer med deres idylliske bugter og isolerede strande. Du behøver dog ikke være bådejer for at tage på sådanne eventyr i løbet af ferien. Der er nemlig også mulighed for at leje små motorbåd, der med lidt instruktion er lette at styre. Vil du prøve alle områdets strande, går hele ferien nemt med det.

Sæt dog også gerne en dag eller mere af til ture længere ind i baglandet. Lejer du en bil eller scooter, kan du køre gennem fyrretræsskove og olivenlunde op til maleriske bjerglandsbyer, klostre og hvidkalkede kirker. Til en lidt længere dagsudflugt er det oplagt at tage en tur til det lille naboland Albanien mod nord. Der er blot 50 kilometer til grænsen, hvor for eksempel den naturskønne Butrint Nationalpark venter lige på den anden side.

Du har med andre ord rig mulighed for at opleve det ægte Grækenland på en rejse til Sivota. Selvom Sivota i sig selv ikke længere blot er et stille fiskerleje, er den dog stadig ikke overturistet. Her kan du nyde traditionelle, græske retter på det gode udvalg af tavernaer og restauranter i byen. Du vil da også opleve, at mange grækere selv rejser hertil for at nyde den afslappede og uspolerede stemning.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Sivota

Populære hoteller i Sivota

Grækenland, Sivota
9,9
Fabelagtigt
35 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 88 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Sivota
  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Sivota
8,6
Meget godt
320 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 89 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi