Vandreferie i Grækenland

Der er god grund til at tage vandrestøvlerne med, hvis du skal på ferie i Grækenland. Det dramatiske terræn og det milde vejr lægger således op til mange oplevelser på stier med fantastiske udsigter og hav, bjerge og byer. Book en vandreferie i Grækenland med Escapeaway i dag!

Næsten uanset hvor du rejser hen, behøver du som regel blot at bevæge dig en smule væk fra de populære strande for at møde billedskøn natur på kortere eller længere vandreture, mens du opholder dig i Grækenland.

Populære rejsemål som Kreta og Rhodos er således ikke blot rige på dejlige badestrande men også spændende udfordringer for dig, som er mere til friluftsliv og aktiv vandreferie. Stier vil føre dig gennem olivenlunde, over bjerge og gennem lange kløfter til skønne strande.

En vandreferie i Grækenland er dog ikke kun en mulighed for at nyde de smukke landskaber og naturen. Til fods kommer du også nemt tæt på de mange spændende seværdigheder, som vidner om at Grækenland er en af den europæiske civilisations vugger, og det er da også svært ikke at føle det kulturhistoriske vingesus, når du bevæger dig rundt til fods mellem de fascinerende bygningsværker.

Det er naturligvis oplagt, at kombinere en vandreferie i Grækenland med afslapning i solen ved vandet og restitution med alle de herligheder det gode græske køkken kan byde på. En god base er afgørende for en vellykket ferie, og hos Escapeaway finder du kun håndplukkede, charmerende hoteller, som er perfekte udgangspunkter for en vandreferie.

>> Læs mere om vores rejser til Grækenland
>> Læs også om kulturrejser til Grækenland her

>> Læs mere om vandreferie