Weekendrejser til Grækenland

Grækenland er kultur og historie, øer, strande og hvide landsbyer. Landet er også god mad og store naturoplevelser. Ja, Grækenland har så meget at tilbyde sine gæster, og du kan sagtens tage en weekendrejse til Grækenland, hvor du selv sammensætter programmet. Måske vil du gerne besøge Athens storbyliv og de historiske steder, som vidner om vores civilisations oprindelse. Eller vil du hellere have en helt afslappet ferie med gåture og strandliv på en af de fantastisk smukke øer i det græske øhav? En weekendrejse til Grækenland byder på masser af muligheder.

Grækenland er normalt ikke det første land, vi tænker på, når vi vil afsted på en weekendrejse. Og det er rigtig ærgerligt, for selv om flyveturen er noget længere til Grækenland end til de øvrige lande i Sydeuropa, så venter der nogle store oplevelser. Hos Escapeaway har vi håndplukket nogle skønne hoteller, som passer perfekt til en weekendrejse. På disse hoteller kan du se frem til at blive rigtig forkælet, og den græske gæstfrihed er overvældende.

Tag på en weekendrejse til Grækenland og oplev storslået natur, kultur og historie

Grækenland er som en tyk historiebog, og antallet af legendariske myter og sagaer er nærmest uudtømmelige. Nutiden og historien går hånd i hånd, og dette er formentlig en af grundene til, at Grækenland får besøg af millioner af turister år efter år. Hos Escapeaway elsker vi Grækenland og har besøgt landet mange gange for at upleve, nyde og frem for alt at finde de helt specielle feriemål til vores gæster. Vi er stolte af at kunne præsentere et græsk program, som passer rigtig godt til kortere og længere weekendrejser.

Athen
Det er nærmest umuligt ikke at føle historiens vingesus i Athen - og samtidig er byen moderne og i konstant udvikling. Netop dette gør, at den græske hovedstad er kontrastfyldt og virkelig spændende. En weekendrejse til Athen er naturligvis ikke fuldendt uden et besøg på Akropolis, og på vej dertil kommer du bl.a. forbi ruinerne af Dionysosteatret, som blev opført ca. 330 år f. Kr., og hvor man i dag afholder koncerter under åben himmel. Gå heller ikke glip af et besøg i den gamle bykerne, Plaka, hvor du kan slå dig ned på en hyggelig cafe eller taverna, slentre rundt i smukke gader og på torve og måske købe en souvenir eller to.

>>Læs mere om rejser til Athen her

Oplev de græske øer på en weekendrejse til Grækenland
En weekendrejse er for de fleste en tur til forskellige storbyer og metropoler rundt om i Europa, og her bruger vi tiden på at besøge museer og gallerier, nippe til en drink på en tagbar og shoppe i modeforretningerne. Men nogle gange har vi bare brug for en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag, hvor vi kan slå os ned på stranden og bare slappe helt af. Her er en weekendrejse til en af de græske øer en oplagt mulighed.

Med Escapeaway kan du tage på en weekendrejse til Kreta, hvor den altid smilende befolkning vil tage imod dig med åbne arme. En anden mulighed er Santorini, hvor de smukke, hvide landsbyer får dig til at spærre øjnene op. Mykonos er også et godt bud på en weekendrejse, hvor luksus og glamour blander sig med smukke omgivelser og det skønne, azurblå hav. Eller måske vil du hellere til Rhodos, hvor du kan kombinere afslapning med storslåede naturoplevelser?

Bestil din weekendrejse til Grækenland med fly og hotel inkluderet i prisen

Med Escapeaway er det nemmere end nogensinde at bestille en weekendrejse til Grækenland. Vi er eksperter i at sammensætte forskellige pakkerejser til de laveste priser, hvor både fly og hotel er inkluderet i prisen. Vores rejser foregår med rutefly, hvilket giver den størst mulige fleksibilitet i forhold til afrejsedato og rejsens varighed, og du kan rejse fra København, Malmø, Gøteborg eller Stockholm. Brug søgefunktionen her på siden for at sammensætte din kommende weekendrejse til Grækenland præcis, som du har lyst. Vi ses i Grækenland!

>> Læs også om weekendrejser til Kroatien her
>> Læs mere om billige pakkerejser til Grækenland her

 

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Gouves
9,2
Fabelagtigt
676 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Rhodos, Faliraki
9,4
Fabelagtigt
396 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, De Græske Øer, Kreta, Kato Stalos
8,8
Meget godt
750 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)