Escapeaway / Hideaways præsentationsvideo

Nu har vi lavet vores første video, som giver dig et indblik i vores verden, når vi rejser ud og besøger nye gemmesteder. Som filmen afspejler, så er det et stort arbejde – vidste du f.eks. at det er de færreste af de hideaways, som vi besøger, som går igennem nåleøjet hvad angår vores krav og kriterier? Det vigtigste er nemlig, at vi selv har lyst til at vende tilbage igen og igen – for hvis vi ikke selv synes om et hotel eller en ferielejlighed; hvorfor skulle du så?! Nej, vel…

Vi håber, at du vil synes om introduktionsfilmen om Escapeaway. Har du nogle spørgsmål til vores ’gemmesteder’ eller rejsemål, er du som altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores gæsters oplevelser med Hideawys på Trustpilot eller i vores gæstebog.

Stay tuned og stay charming!

 

 

 

 

Rejser med Escapeaway

Vil du vide mere om vores rejser og håndplukkede hoteller så er her et par af de mest populære sider på Escapeaway.

Bestil katalog, læs om de forskellige rejsetemaer, se aktuelle tilbud, få inspiration på vores blog og meget mere...forsiden af www.escapeaway.dk er altid et godt sted at begynde, her kan du navigere til alle sider på hideaways.

Tak for din interesse for vores rejser vi er glade for dit besøg her på siden, og husk du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker mere information.