Vælg blandt de bedste hoteller online

For at få den bedste ferie, er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige hotel. Rammerne skal være i orden, så hos Escapeaway har vi valgt kun at vise dig hoteller med gode anmeldelser - den bedste indikation på, at gæsterne her får en god oplevelse. Book dine hotelovernatninger hos Escapeaway i dag!

Dine behov er forskellige, alt efter om du rejser med familien, vennerne eller den eneste ene. Nogle gange må der gerne være en vandrutsjebane. Eller ingen børn. Eller måske vil du gerne have All Inclusive, eller hotellet skal være lille og charmerende. Det kan være, du rejser på et lille budget, eller måske vil du kun have det mest eksklusive, vi kan tilbyde.

Uanset hvad du søger, kan du finde det lige her.  Du kan sammenligne priser på hoteller, beliggenhed, og hvilke faciliteter, der findes på de forskellige hoteller. Hos Escapeaway kan du rejse nøjagtig som det passer dig bedst, bestil dit hotel som en del af en pakkerejse inkl. fly og måske en lejebil eller transfer tur/retur fra lufthavnen til dit hotel. Vil du selv arrangere rejsen så kan du naturligvis blot booke hotellerne gennem os.

Hos Escapeaway finder du håndplukkede hoteller på populære rejsemål i lande som Italien, Spanien, Frankrig, Grækenland og Portugal. Et hotel er ikke bare et hotel hos Escapeaway, men nøje udvalgt ud fra gæsternes anmeldelser og altid til konkurrencedygtige priser. Vi har opdelt vores hoteller i forskellige rejsetemaer som f.eks. familieferie, godt til par, hoteller tæt på havet og hoteller velegnet til en bilrundrejse.

Brug vores smarte søgemaskine, vælg det land eller rejsemål du ønsker at rejse til, og sæt det sammen med en billig flybillet med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Under hvert hotel finder du vores personlige beskrivelse, gæsteanmeldelser, fotos og meget mere. Husk at du kan vælge at bestille en rejse med fly, hotel og evt. billeje, eller blot hotel hvis du selv arrangere transporten.

Søg efter hoteller online og spar penge

Når du søger i vores online database efter billige hoteller, er du sikker på at få den billigste pris her og nu, da priserne altid leveres i real time. Hver dag og hver time bliver hotel-databasen således opdateret med friske priser, alt efter udbud og efterspørgsel.

I mange tilfælde kan du derfor bestille et hotel billigere i vores hotel-søgemaskine, end du kan på hotellets egen hjemmeside. Forklaringen på dette er, at der er meget stor konkurrence fra alle de store hotel-søgemaskiner og at mange hotel-søgemaskiner hvert år køber et meget stort antal hotelovernatninger. Ligeså har hotellerne ofte specielle kampagner og dem finder du altid online.

Hvad siger andre kunder - læs hotelanmeldelser

Inden du beslutter dig for hvilket hotel du vil bo på, kan du læse andres kunders vurdering af hotellet - det giver en ærlig og neutral vurdering. Du kan naturligvis også regne med de hotelstjerner, der er angivet ved hvert hotel, for alle stjerne er de officielle klassificeringer. Sidst men ikke mindst finder du en meget uddybende beskrivelse af alle hoteller og disse beskrivelser bliver løbende opdateret, hvis f.eks. et hotel bliver renoveret.

I hotel- søgemaskinen kan du ved hvert hotel finde fakta om faciliteter, beliggenhed, og svar på de mest almindelige spørgsmål.

Søg efter hoteller på kort

Synes du det er nemmere at finde et hotel via et kort, kan du søge i hotel-søgemaskinen. Denne funktion er specielt god, hvis du skal bo i en by eller et feriemål, du ikke kender. I kort-oversigten kan du også se om hotellet ligger tæt på lufthavne, seværdigheder og andre vigtige emner.

Ofte stillede spørgsmål om hoteller

Hvordan bestiller jeg hotel?
Du klikker på linket 'hotel' i vores søgemaskine. Her kan du online finde priser og ledige værelser på hoteller og ferielejligheder i hele verden.

Indgår der morgenmad?
Når du bestiller hotel online indgår der normalt altid morgenmad. Nogle hoteller har dog specielle kampagnepriser uden morgenmad - dette vil altid fremgå i prislisten. Bestiller du ferielejlighed eller en ferievilla er der ikke morgenmad inkluderet i prisen.

Får jeg tilsendt en billet når jeg har betalt?
Ja, vi fremsender en elektronisk voucher på din bestilling. Denne voucher skal du aflevere ved ankomsten til dit hotel eller ferielejlighed. Det er en god idé at printe den ud hjemmefra.

Er der rabatter til børn og til voksne i ekstra seng?
Ja, på nogle hoteller opnår man rabat når man sover i ekstra seng. I søgemaskinen kan du angive antal personer og aldre på børn. Du vil automatisk få prisen inkl. evt. ekstrasengsrabat. I ferielejligheder er prisen altid udregnet på antal personer.

Hvornår kan jeg checke ind?
Normalt kan du få dit hotelværelse eller ferielejlighed fra kl. 12 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal man normalt forlade sit hotelværelse kl. 11. Vær opmærksom på at der på enkelt hoteller og ferielejligheder er andre regler, som vil fremgå tydeligt når du bestiller.

Hoteller i Europa

Europa strækker sig over et stort område mellem Arktis og Afrika og Asien og Atlanterhavet. Hoteller i byerne over hele Europa danner base for, hvorfra man udforsker denne vældige region, lige fra dens længste flod, Volga, til dens højeste punkt, Mount Elbrus, og gennem regionens forskellige klimaer.

Hotellerne i nogle af Europa’s største og mest populære byer er stedet, hvor du kan hvile og slappe af, alt imens du oplever de mange forskellige kulturer, attraktioner og lyde. I de fem største europæiske regioner – Vesten, Norden, Central Europa, Øst- og Middelhavs området – vil hotellerne være afgørende for, hvor meget du nyder det og på dine oplevelser af alt det Europa har at tilbyde, lige fra Vatikanet til den lille bitte stat Monaco.

Europas hoteller spænder vidt lige fra de allerbilligste til de utrolig luksuriøse hoteller og findes alle steder, og der er noget for enhver pengepung.

>> Læs mere om storbyferie her

De mest populære lande

Alle hoteller hos Escapeaway er som nævnt udvalgt efter de bedste anmeldelser, samt ud fra vores egen erfaring efter utallige rejser og besøg på mange tusinde hoteller på de mest populærere rejsemål. Under hvert hotel, ferielejlighed eller villa kan du læse bedømmelser og erfaringer fra gæster der har rejst med Escapeaway, så kan du sammenligne med anmeldelser bla. fra Tripadvisor. Du kan naturligvis også læse anmeldelser af os som rejsebureau på Trustpilot.

>> Læs mere om vores udvalgte ferieboliger her

Udendørs, opvarmet pool

En pool er bare bedst, når den kan nydes året rundt! Du kan jo vælge et hotel, som har en indendørs en af slagsen,  hvis temperaturerne ikke er lune nok – men du kan også vælge at tage et kig på hotellerne nedenfor. Fælles for dem er, at de alle kan tilbyde en udendørs, opvarmet pool. Herligt, ikke? 

Der findes mange rejsemål særligt i Europa, hvor temperaturerne om vinteren er lune, men ikke overvældende, og hvorfor mange pools også er sæsonåbne – og derfor er det ekstra værdsat for mange, når du bare kan hoppe i en opvarmet pool, hvor temperaturen oftest ligger på mellem 25-30 grader – en rigtig behagelig badetemperatur, hvis du spørger os. Og hvis du rejser i vintersæsonen med børn, men ikke er den store vandhund selv, er der hjælp at hente – du finder nemlig også hoteller, hvor børnepoolen er opvarmet, og hvor så de yngste rejsende kan hygge og plaske rundt, imens du slapper ved poolkanten. Under hvert hotel i listen nedenfor kan du læse mere specifikt om hver udendørs, opvarmede pool.