Adults only-hoteller

Lad tosomheden blomstre eller tag din bedste ven eller veninde med på en ferie på et hotel kun for voksne. I daglig tale kaldes disse hoteller også 'Adults Only'. Denne rejseform bliver bare mere og mere populær, og derfor vil du også se et bredt udvalg af adults only-hoteller hos Escapeaway. 

Den nedre aldersgrænse vil oftest være på 14, 16 eller 18 år, og det betyder, at hotellet har fokuseret deres service og faciliteter mere på et voksent publikum, der ønsker en ferie uden børn.

Adults only-hoteller kan være kategoriserede med både 3, 4 og 5 stjerner, og du kan læse meget mere om de enkelte hoteller og deres services, når du søger din rejse hos Escapeaway. Adults only-hoteller er oplagte til par eller vennepar, der ønsker kvalitetstid og oplevelser i et roligt tempo, når hverdagen for en stund er ’parkeret’ derhjemme.

Hotellerne under dette tema har specifikt fravalgt faciliteter som børnepool, børnemenu, bamseklub og så videre. Til gengæld har de gjort en ekstra indsats for, at de faciliteter som findes, matcher ønsker og behov for de voksne og modne gæster.

Man skal gøre, hvad man er bedst til – og det gør disse ’adults only’-hoteller. Det må på ingen måder opfattes som diskrimination overfor f.eks. børnefamilier, men disse hoteller er indenfor deres felt bare allerbedst til voksne og unge over 12, 14, 16 eller 18 år.

Escapeaway tilbyder adults only-hoteller i alle kategorier – fra en klassisk, spansk cortijo til de mere eksklusive resorts og boutiquehoteller. Vi håber, at du finder inspiration i listen nedenfor og du ønskes god læselyst!

>> Læs også om voksenhoteller på Mallorca her
>> Se også hoteltemaet "Godt til Voksne"

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller