All Inclusive-hoteller

For mange findes ikke noget bedre end at kunne fokusere 100% at holde ferie. Derfor er All Inclusive-hoteller populære blandt par i alle aldre og ikke mindst børnefamilier, og de findes på fleste destinationer. Book de bedste All Inclusive-hoteller hos Escapeaway i dag!

Det er nemt, enkelt og overskueligt, når ferien inkluderer All Inclusive, for så er der hjemmefra styr på alle dagens måltider, snacks, drikkevarer m.m., og der er noget for enhver smag. På den måde kan du bare koncentrere dig om at holde ferie! Søg efter rejser med All Inclusive i søgemaskinen eller læs mere om mulighederne i de enkelte hotelbeskrivelser (da All Inclusive-konceptet kan variere fra hotel til hotel).

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller

Ferie med All Inclusive - populært som aldrig før

De mest populære lande at holde ferie med All Inclusive, er typisk i lande med et stort antal sæsonturister som Spanien, Portugal, Tyrkiet, Ægypten, Thailand og Bulgarien. Men der findes nærmest denne type koncepthoteller over hele verden efterhånden. De største rejsemål hos Escapeaway hvor vores gæster vælger et hotel med all-inclusive er Mallorca i Spanien, Alanya i Tyrkiet, Algarve i Portugal og på Kreta i Grækenland.

>> All Inclusive hoteller på Mallorca
>> Se udvalget af hoteller med  All Inclusive i Alanya 
>> Algarve på All Inclusive hotel
>> Find dit All Inclusive hotel på Kreta

Mad til alle typer smagsløg

All Inclusive er perfekt for den alenerejsende, for par og for hele familier eller vennegrupper på ferie sammen. Så er det nemlig slut med at bruge timevis på at finde en god restaurant. Det er der sørget for - og det betyder ikke, at udvalget af mad er begrænset. Der er oftest mulighed for mad for enhver smag på All Inklusive-ferier. 

All Inclusive-ferie = mest for pengene

All Inclusive giver dig mest for dit feriebudget, og da alting er betalt på forhånd, behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter - alt er jo inkluderet. Og med All Inclusive er der som oftest også taget højde for detaljer som drinks ved poolen og underholdning om aftenen. 

Måltiderne vil oftest blive serveret som buffet, og drikkevarer kan være lokalt producerede. Aktuelt program med indhold og serveringstidspunkter udleveres altid ved ankomsten til dit hotel. Kvaliteten og udvalget af All Inclusive kan variere fra hotel til hotel, men som udgangspunkt vil det være med internationale retter i kombination med forskellige lokale specialiteter.

Desuden kan det i mange tilfælde også være en god forretning for dig at bestille All Inclusive, da prisen oftest er meget konkurrencedygtig, og du bliver ikke overrasket over uforudsete udgifter til mad og drikke under ferien. All Inclusive-konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen.

Krydstogt, hotel eller ferielejlighed?

Konceptet med all inclusive har for alvor vundet indpas ikke kun i Europa og USA, men i hele verden. De fleste hoteller, der tilbyder All Inclusive, har fundet ud af, at selvom maden er inklusiv i rejsens pris, skal kvaliteten være fornuftig. I dag finder du ikke kun All Inclusive-konceptet på hoteller, men f.eks. også på krydstogter og skiresorts, selvom det fortsat er mest brugt på sol- og badedestinationer.

Pakkerejse eller kun hotel?

Rejs nøjagtig som du ønsker det, vi tilbyder altid valgfri rejselængde og det er uanset om du vælger at booke en pakkerejse inkl. fly og hotelophold, eller om du selv vil arrangere rejsen og blot bestille dit All-Inclusive hotel igennem os. I søgemaskinen kan du sammenligne priser på alle rejserne og her kan du også tilvælge billeje eller transfer til din pakkerejse.

De mest populære rejsemål for All Inclusive

Du finder all inclusive på næste alle destinationer, men konceptet er helt klart mest udbredt i lande som Portugal, Tyrkiet, Spanien og Cypern. De mest populære rejsemål er Alanya i Tyrkiet, Alcudia på Mallorca og Algarvekysten i Portugal.

All Inclusive-hoteller tilbyder gæsten et afslappende ophold, hvor alt "bøvlet" er ordnet på forhånd, så den besøgende kan koncentrere sig om at nyde ferien. All inclusive betyder nemlig, at alt lige fra morgenkaffen til T-bone-steaks er inkluderet i prisen - så man ikke skal have tegnebogen op, hver gang man bevæger sig. Der er naturligvis forskel på hvilken type af mad og drikke, der indgår i prisen på de enkelte hoteller og ikke mindst hvilken kvalitet. Læs mere under de enkelte hotelbeskrivelser.

Weekend All Inclusive

Med All Inclusive slipper du for alt bøvlet, og på samme tid undgår du uforudsete udgifter. Det gør det nemt at komme afsted på en økonomisk og praktisk måde. Hotellerne tilbyder All Inclusive både som længere ferier og som korte weekendophold, hvor der ikke er nogen tid at spilde på selv at lede efter restauranter og aktiviteter. Der er efterhånden mange destinationer, der tilbyder denne praktiske og afslappende måde at holde ferie på. Blandt de mest populære rejsemål er lande som Spanien og Ægypten.

Eksotisk All Inclusive

All inclusive er ekstra praktisk på eksotiske steder, hvor der ikke er god infrastruktur og offentlig transport. Her er det en fornøjelse, at der er sørget for transport og andre ting, der kan være svære, dyre og tidskrævende selv at arrangere. Husk, hotellet kender området, og ved, hvad der er værd at bruge tid på og kan få nogle priser, du ikke selv kan opnå som turist - på den måde får du mere for pengene, og du går ikke glip af seværdighederne.

>> Læs også om vores 'take' på luksushoteller
>> Eller lej en ferievilla, hvis I er mange