Boutique-hoteller

Vi har gjort os mange overvejelser omkring, hvad der kendetegner det, som vi kalder et boutique-hotel. For der er mange af vores hoteller, der beskriver sig som et boutique-hotel, men det er vi ikke nødvendigvis altid enige i. Et boutique-hotel skal have noget særligt, hvor der er en lang række ting, som skal gå op i en højere enhed - og hvad er så det?

På boutique-hoteller handler det for os om ”det lille ekstra” og sans for detaljen. Der skal være en speciel atmosfære, intimitet og indretningen skal være ambient uden nødvendigvis at være luksuriøs eller prætentiøs. Skal du vente i kø for at få nøglen til dit værelse, eller bliver du henvist til noget behageligt at sidde i, hvor der står et glas vand eller champagne klar til dig? Serviceniveauet skal være i topklasse. Det skal være usnobbet, og betjeningen skal være personlig uden at være pågående. Atmosfæren er oftest intim og hjemlig, og indretningen kan være både elegant, hyggelig og romantisk.

Book et af vores udvalgte boutique-hoteller i søgemaskinen og prøv selv, hvordan det er at overnatte på et helt specielt hotel.

>> Læs også om vores mest eksklusive hoteller her
>> Læs om vores koncept 'hideaways' her

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller