Book en ferielejlighed

Når der står ferie på programmet, så betyder det også, at vi har et frirum til at gøre lige præcis, hvad der passer os. Det vil for mange også betyde, at ganen forkæles lidt mere end derhjemme, for mad og drikke er ikke overraskende en stor del af ferieoplevelsen. Derfor vælger mange gæster en ferielejlighed. 

For ferielejligheden giver dig frihed til selv at kreere små og lette anretninger i dit eget køkken. Du kan have en lokalproduceret flaske hvidvin eller bobler stående i køleskabet, og når lysten melder sig, så kan du tage et par vinglas ud af køkkenskabet og nyde de kølige dråber – lige præcis når det passer dig. 

Børnefamilier holder også meget af at bo i ferielejlighed, for det betyder, at de yngste rejsende ikke går sukkerkolde, hvis du har et køleskab med mulighed for at holde ’leverancer’ til den lette sult på køl. I langt de fleste ferielejligheder er der også en mikrobølgeovn, hvor du kan varme mad og drikke op – perfekt til de helt små, der kræver lidt mere hensyn.

Bemærk at der kan være stor forskel på, hvor meget ferielejlighederne er udstyret – både hvad angår køkken/tekøkken, men også stue, opholdsrum og antal soveværelser. Se de aktuelle faciliteter, når du læser de enkelte beskrivelser af ferielejligheder på hjemmesiden.

Vil du bo i lejlighed på din ferie?

Der findes ikke to gæster, der ønsker det samme. Nogle ønsker at bo på hotelværelse, mens andre hælder mere til at bo i en lejlighed på deres ferie. Heldigvis udelukker det ene ikke det andet, og hos Escapeaway kan du derfor også vælge blandt et stort udbud af håndplukkede ferielejligheder på dine favoritrejsemål.

Hvad er forskellen på et hotelværelse og en ferielejlighed?
Som udgangspunkt er det, at et hotelværelse som altid har morgenmad inkluderet, mens en ferielejlighed oftest er uden forplejning, men med mulighed for selv at lave mad i det tilhørende køkken eller kitchenette. Den frihed er der stadig mange, der søger i forbindelse med ferieplanlægningen.

Der findes ferielejligheder i alle størrelser og kategorier. Den mindste type hedder ”studiolejlighed” og kan normalt tage 2-3 personer, mens de største af slagsen kan rumme helt op til 6, 7 og 8 personer. Læs mere om de enkelte typer længere nede på siden.

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller