Godt og billigt

Leder du efter et prisbilligt hotel eller en billig ferielejlighed? Så kig nærmere i dette tema ”Godt og billigt”, hvor du finder en samling med vores mest prisbillige rejser. Som resten af udvalget hos Escapeaway er disse hoteller og ferielejligheder også udvalgt efter særlige kriterier.

Pris og kvalitet hænger som oftest sammen – det kan vi ikke komme uden om. Men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med at komme på en dejlig ferie. For når du vælger et hotel eller ferielejlighed inden for temaet ”Godt og billigt”, så er du til gengæld også sikker på at få meget for feriebudgettet, og det er jo ikke så tosset: ) Du må blot ikke forvente dig nogen form for luksus, et stort udvalg af faciliteter eller den bedste beliggenhed...

Bemærk at Escapeaway ikke har nogen indflydelse på priserne ude i markedet, hvorfor f.eks. en pakkerejse inkl. fly sammensat med et ”Godt og billigt”-hotel kan blive dyrere og dyrere, jo tættere du søger på afrejsetidspunktet, da mange ruteflyselskaber sætter priserne på deres sæder efter udbud og efterspørgsel (kaldet dynamisk prissætning). Derfor en anbefaling herfra: Hvis du vil have den billigst mulige ferie, så bestil i god tid og prøv f.eks. at søge med afrejse/hjemrejse midt på ugen frem for weekenderne, hvor priserne på fly generelt er dyrere.

Læs mere