Hoteller for voksne

Hos Escapeaway findes der hoteller til enhver smag, anledning og feriebudget. Du kan også finde hoteller, der passer bedre til forskellige typer af gæster, herunder et voksent publikum. Altså hvor faciliteter, beliggenhed o.s.v. efter vores vurdering egner sig bedre til ”alle os” med en moden fødselsattest. Det betyder ikke, at børn og familier ikke er velkomne, men vi mener blot, at hotellet passer bedre til en ferie for dig som voksen. 

Nogle af disse hoteller er faktisk kun for voksne, mens andre er for alle aldre, men med faciliteter og oplevelser, som vi vurderer passer bedre til voksne og vennepar end børnefamilier. Hvis du udelukkende ønsker at se "adults only"-hoteller (altså hoteller kun for voksne), så vil jeg anbefale dig at kigge under hoteltemaet "adults only".

Hvorfor har vi så lavet en type som "godt til voksne" oveni hatten, vil du sikkert spørge? Jo, det er faktisk fordi, at vi hos Escapeaway har mange gæster, der rejser som venner eller veninder og ikke nødvendigvis vil bo på et hotel med en nedre aldersgrænse, men omvendt heller ikke et alt for børnevenligt hotel med kids club, animation, børnepool o.s.v. 

Populære destinationer med voksenhoteller: Rejser til Dubai | Rejser til Mallorca | Rejser til Rom | Rejser til Paris

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller