Hyggelige hideaways

Vil du gerne bo ekstra hyggeligt på ferien? Altså hvor stemningen og atmosfæren giver dig lyst til at sige: ”Ahhh, her er godt at være…”  Ja, kort og bogstaveligt fortalt er et hideaway et gemmested, hvor du har lyst til at blive en dag (eller to eller tre eller...) længere. 

Det er i hvert fald sådan, at vi selv har det, når vi besøger et vaskeægte hideaway. Altså lysten til at forlænge ferien. Hvad er det så, et hideaway kan, som et "almindeligt hotel" ikke på samme måde mestrer? Det er svært at forklare, for hvert hideaway er sin egen - ligesom ikke to hoteller er ens. Men et ophold på et hideaway har som oftest et lidt mere personligt touch. For her er ikke hundredevis af hotelværelser eller lejligheder. Her er ikke all inclusive-menu eller børneguide. Her er heller ikke et kæmpe udvalg af aktiviteter - tværtimod. 

Derimod er et hideaway for dig, der sætter pris på hygge, nærhed og det lidt anderledes. Et hideaway kan ligge "langt ude på landet", men det kan også være et charmerende hotel i smørhullet af en storby - og det kan være alt fra en 2-stjernet, rustik finca til et lille luksushotel ved stranden på Algarvekysten. De har dog det til fælles, at de kan betegnes som et hideaway - altså et gemmested (som skiller sig lidt ud fra andre gode steder).

Som allerede forklaret, er der ikke to hoteller eller hideaways, som er ens - og derfor kan du læse meget mere under hver hotelbeskrivelse og få mere at vide om, hvorfor vi mener, at det hører under vores samling af vaskeægte hideaways.

Læs mere mere om at bo på et hideaway her

 

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller