Countryside-hoteller med landlig idyl

Hos Escapeaway har vi adskillige hoteller og ferielejligheder, der er så heldige at ligge i idylliske omgivelser – ofte med de mest betagende udsigter til Atlanterhavet, vinmarker, olivenlunde, bjerglandskaber eller Middelhavskysten.

Alle vores hoteller, der har fået tildelt ’titlen’ med "landlig idyl" nyder godt af at ligge i et område, hvor ordet ”masseturisme” er et fremmedord. Ofte ligger disse hoteller i relativ tæt køreafstand til nogle af områdets største seværdigheder og elskede attraktioner, og vi mener derfor, at du får lidt af det bedste fra to verdener, for du kan være ”turist” i det omfang, det passer dig, men når du vender tilbage til dit hotel efter en oplevelsesrig udflugtsdag, kan du slappe af i rolige og pittoreske omgivelser.

Vi har en bred vifte af "landlig idyl"-hoteller på alle vores rejsemål – fra et typisk og simpelt agriturismo til mere luksuriøse hoteller. Uanset hvilken type og standard, der passer bedst til dig, så har størstedelen af alle hoteller og ferielejlighederne under dette tema udendørs swimmingpool, og flere har også restaurant o.s.v.. Læs mere under faciliteter på hvert hotel og se de aktuelle faciliteter på disse landlige hoteller – og pas på: Det er meget nemt at lade sig friste!

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller