Luksushoteller

Leder du efter noget ekstraordinært og lækkert? Altså hvor det faktisk er helt OK, at du forventer det lille ekstra? Så skal du tage et kig blandt de hoteller, der har temaet ’luksus'. For her er der kræset lidt mere for detaljerne, og serviceniveauet ligger i den øvre ende sammenlignet med andre gode steder.

Vælg et luksushotel, hvis du gerne vil forkæles – eller forkæle én, du holder af. Læs under hver enkelt hotelbeskrivelse i dette tema, hvorfor vi vurderer, at standarden og faciliteterne hører med i livsnyder-klubben. Vi kan løfte sløret og fortælle dig, at det oftest vil være 4- og 5-stjernede hoteller og lejligheder, som du vil finde under dette tema, og de har tit en attraktiv beliggenhed med en vis herlighedsværdi, som giver ferien det berømte prik over i’et.

Under luksushoteller finder du således overnatningssteder, som vi vurderer til at være i særklasse. Her har hotellerne lidt ud over det sædvanlige. Hvert enkelt hotel er håndplukket, og hvert hotel i denne kategori tilbyder dig noget helt enestående.

Flere af hotellerne i dette hoteltema er da også 4- eller 5-stjernet, så leder du efter en luksusferie, så er du havnet på det rigtige sted. Se et udvalg af de luksushoteller herunder og bestil din luksusrejse online. Vi håber, rejserne falder i din smag. For vi har gjort os umage for at finde de helt rigtige "gemmesteder", så din næste ferie kan blive en oplevelse lidt ud over det forventede.

Hos os betyder luksushoteller ikke overnatning til ekstravagante priser på Burj el Arab, Four Seasons eller Belmond. Det er derimod lækre hoteller til fornuftige priser, som ligger helt i top når det gælder service, beliggenhed, indretning, faciliteter og alt det andet, som virkelig betyder noget for dig, der gerne vil have en ferie ud over det sædvanlige. Se en del af udvalget her på siden, eller brug søgemaskinen til at se alle luksushoteller på din favoritdestination. Ved hvert luksushotel kan du læse vores personlige beskrivelser og anbefalinger - så ved du, vi har været der før dig og for dig.

>> Læs også om luksusferie i Frankrig

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller

Hvor finder man de bedste luksushoteller?

De dyreste luksushoteller i verden finder man i og omkring storbyer som London, New York og Paris. Hos Escapeaway tilbyder vi dig i stedet overnatninger i ren luksus på nogle af dine favoritdestinationer, fx. på Kreta, i Thailand, Kroatien, Portugal... Eller hvad med Maldiverne? Alle steder leverer en fænomenal service og omgivelser, som ikke blot er storslåede, men også tæt på vigtige seværdigheder, strand, bjerge og byer. I de senere år er rejser til Dubai også blevet en genvej til til 'affordable luxury'.

Udvalget udgøres af en række 4-stjernede og 5-stjernede luksushoteller, som vores kræsne og erfarne rejsekonsulenter har udvalgt til dig. Her gælder bl.a. at der skal være en venlig og imødekommende atmosfære, så du føler dig afslappet og veltilpas fra det øjeblik, du ankommer. Nyd nogle minutters - eller timers - luksus, i badekarret eller spa'en. Eller find badetøjet frem og sug til dig af C-vitaminer ved poolen. Spis på fremragende restauranter eller tag på udflugt på egen hånd eller en guidet tur, hvor du oplever alt det bedste af det lokale.

En weekend i luksus - eller måske et par uger

Hos Escapeaway gør vi det nemt og fleksibelt at opleve en ferie i luksus. Vi søger nettet efter de bedste priser på flybilletter med rutefly, og på den måde kan du sammensætte en billig ferie med fleksible rejsedatoer og rejselængde. Det kan være du vil have en forlænget weekend på Mallorca eller et par lange uger i Thailand - bare sammensæt det i vores fleksible søgemaskine, som på få minutter kobler fly og hotel sammen til en attraktiv pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti. Suppler med transfer til og fra lufthavnen eller en lejebil for ultimativ fleksibilitet.

Du kan også vælge at køre selv, og hoppe fra luksushotel til luksushotel, fx. ind i Frankrig, videre til Korsika og Sardinien og hjem via Italien og måske Kroatien. Alt er muligt med Escapeaway.