Perfekt beliggenhed

Location, location, location - vi kender alle udtrykket. Men hvad er reelt en perfekt beliggenhed? Her hos Escapeaway er vi enige om, at det er en meget subjektiv vurdering og dermed meget personligt. Det ændrer dog ikke på, at det er hoteller, lejligheder og villaer, som i vores øjne har den helt perfekte beliggenhed - og disse særlige steder findes overalt, for der findes en perfekt beliggenhed til alle typer af ferier. Fra badeferie ved kysten til shopping og storbyferie. 

En perfekt beliggenhed kan også være langt ude på landet - altså der hvor du har den bedste udsigt over de bølgende bakker eller måske endda ud over et landskab, der varierer i både form og farve. Kort og godt: En fryd for øjet!

Det kan også være et sted, der ligger helt ud til kysten - ved klipperne, ved stranden eller en lille havn, hvor det lokale liv er en del af helhedsoplevelsen. Altså udsigter som du aldrig bliver træt af kigge på...

Selvfølgelig kan en perfekt beliggenhed også være i hjertet af en storby, hvor du bor med udsigt over et hyggeligt torv eller byens smukke hustage. Og hvor du har byens herligheder hvad angår restauranter, shopping o.s.v. lige uden for døren eller i hvert fald i overskuelig nærhed. 

Noget som alle disse steder - uanset beliggenheden - har til fælles, er, at de skiller sig ud ved at være placeret på adresser, som bliver positivt omtalt - igen og igen - såvel af af os som tidligere gæster. 

 

 

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller