SPA og wellness-ophold 

SPA og wellness... - smag engang på navnet. ”Forkælelse for krop og sjæl” kan dette tema oversættes til på dansk. Det er de færreste, der ikke fristes af et ekstra skud velvære i en sikkert fortravlet hverdag. Flere og flere gæster spørger efter muligheden for at forkæle krop og sjæl på deres ferie. Derfor vil du hos Escapeaway også finde et bredt udvalg af hoteller, der tilbyder den ene eller anden form for ’balsam for sjælen’. 

På en ferie er tempoet noget mere afslappet, og dermed har du bedre tid til at indhente det forsømte på velvære-fronten. Så hvorfor ikke kombinere det bedste fra to verdener?! Hos Escapeaway har vi et bredt udvalg af forskellige hoteller, resorts og ferieboliger, der hver især tilbyder et større eller mindre udbud af SPA og wellness. 

Nogle hoteller er deciderede SPA-hoteller med et kæmpe menukort inden for diverse behandlinger, mens andre har en større eller mindre afdeling med velværetilbud (det kan være alt fra sauna, massage, tyrkisk bad eller jacuzzi). Du kan læse mere under de enkelte hotelbeskrivelser, hvad der tilbydes.

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller