SPA og wellness-ophold 

SPA og wellness... - smag engang på navnet. ”Forkælelse for krop og sjæl” kan dette tema oversættes til på dansk. Det er de færreste, der ikke fristes af et ekstra skud velvære i en sikkert fortravlet hverdag. Flere og flere gæster spørger efter muligheden for at forkæle krop og sjæl på deres ferie. Derfor vil du hos Escapeaway også finde et bredt udvalg af hoteller, der tilbyder den ene eller anden form for ’balsam for sjælen’. 

På en ferie er tempoet noget mere afslappet, og dermed har du bedre tid til at indhente det forsømte på velvære-fronten. Så hvorfor ikke kombinere det bedste fra to verdener?! Hos Escapeaway har vi et bredt udvalg af forskellige hoteller, resorts og ferieboliger, der hver især tilbyder et større eller mindre udbud af SPA og wellness. 

Nogle hoteller er deciderede SPA-hoteller med et kæmpe menukort inden for diverse behandlinger, mens andre har en større eller mindre afdeling med velværetilbud (det kan være alt fra sauna, massage, tyrkisk bad eller jacuzzi). Du kan læse mere under de enkelte hotelbeskrivelser, hvad der tilbydes.

Et SPA og wellness-ophold giver dig chancen for blot at læne dig tilbage og nyde ferien i fulde drag uden nogen form for hastværk. På de hoteller med velvære-tilbud, som vi har håndplukket til vores rejseprogram, vil du have lyst til blot at blive hængende det meste af dagen. Det er dog oplagt at kombinere hotellets tilbud med andre oplevelser på feriestedet. Når først du er kommet ned i tempo og har sænket skuldrene, kan du bedre suge nye indtryk til dig.

Ideelt til aktive ferier

Med ny energi og sanser som er vækket til live efter en omgang afslappende wellness, er du klar til udforske områdets seværdigheder og attraktioner. Vil du ikke blot nøjes med sightseeing, men også bruge ferien på lidt mere aktive oplevelser? Så er det ideelt at tage på et SPA og wellness-ophold. Der er ikke noget bedre end at vende hjem til hotellet efter en lang vandre- eller cykeltur for at få plejet sine ømme muskler med en massage, en tur i saunaen eller en varm jacuzzi. Måske en oplagt mulighed for at gøre din næste skiferie til noget ud over det sædvanlige?

Fysisk og mental afslapning er i højsæde på et hotel med SPA og wellness. Er du på en rigtig livsnyderferie, skal du naturligvis også spise godt for at få den komplette wellness-oplevelse. Nogle steder kan du sætte dig til bords på hotellets egen restaurant med lækker, lokaldyrket mad. Selv da kan det anbefales også at forhøre sig om andre gode spisesteder i nabolaget for at få endnu mere lokalt kolorit, når det gælder de kulinariske indtryk.

SPA-ophold er ikke nogen ny opfindelse. Helt siden oldtiden har man bygget badeanstalter omkring varme kilder i for eksempel Italien og Grækenland. Mange af disse steder ligger der i dag moderne SPA-hoteller, som fortsætter traditionen. Der er dog også mange steder, hvor man først i nyere tid er hoppet med på vognen, men så har været med til at videreudvikle de behandlinger og velværetilbud, der tilbydes i dag.

Der findes hoteller, som tilbyder SPA og wellness-ophold i det meste af verden. Nogle steder henvender sig til hele familien og har måske endda specielle aktiviteter for familiens yngste. Bemærk dog, at der også er steder forbeholdt voksne, der prioriterer rolige omgivelser højt. Det kan du nemt tjekke i de enkelte hotelbeskrivelser.

>> Se også vore udvalgte luksushoteller her

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller