Billig strandferie - hoteller tæt på stranden

Pak badetøjet og tag på stranden! Vil du gerne være tæt på stranden på din ferie, nyde livet på en solstol, lade solen varme og vandet køle? Her finder du hoteller og ferielejligheder i gåafstand til stranden, som både kan være fine sandstrande, rullestensstrande, klippestrande eller måske en helt anden type strand. Pak badehåndklædet og solcremen - nu skal der holdes ferie! Hvis du kigger på et hotel eller en ferielejlighed inden for dette tema, så kan du altid være sikker på, at du kan nå sandkornene i badetøfler. 

Hos Escapeaway har vi et stort udvalg af hoteller, som ligger i gåafstand fra stranden (max. 1-1,5 km). Det kan være sandstrande, stenstrande og klippestrande, og hotellerne kan både være små lejlighedshoteller, familiedrevne hoteller og store resorts med mange faciliteter. Ved du, at du gerne vil på tæt stranden på din ferie, så kig herunder og udforsk vores store udvalg af hoteller, der er perfekte til en rigtig strandferie. Vi har hoteller til din strandferie på alle de mest populære rejsemål i Europa fra De Kanariske Øer til Den Tyrkiske Sydkyst. Flyv med os til Middelhavets klassiske ø-perler eller tag på en individuel kør selv-ferie til Adriaterhavet eller Den Italienske Riviera - hos Escapeaway er det dig, der bestemmer.

Du bor tæt på én eller flere af områdets strande, og da der ikke er to strande, som er ens, så kan du læse nærmere i selve beskrivelsen af hvert enkelt hotel. Nogle ligger nemlig tæt på de mest finkornede af slagsen, mens andre er småstensstrande og måske endda klippestrande. Hver strand, sin charme. På enkelte hoteller findes der håndklædeservice, men regn med, at du skal have dit eget badehåndklæde med i bagagen – så er du på den sikre side. Bemærk at der i højsæsonen kan være mange badende gæster ved strandene - alle har jo brug for en dukkert. Så derfor en anbefaling herfra: Kom tidligt og hav tålmodighed, hvis du skal vente lidt på at få tildelt og betale for en solstol og parasol – sådan er det bare i skolernes sommerferie, uanset hvor du tager hen...
 

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller