Villa

At bo i en villa under din ferie betyder som oftest, at du har lidt mere plads at brede dig på – ferievillaer findes i alle størrelser og afskygninger, og er en populær form for indkvartering, når en stor familie skal afsted sammen.

Det er naturligvis fordi, at større familier foretrækker at bo under samme tag, hvor man sammen kan stå i køkkenet og lave mad, dase ved poolen eller noget helt tredje. Ferievillaerne i lande som Spanien og Italien er de senere år blevet mere og mere populære, særligt i forbindelse med generationsferie, men også større, sammenbragte familier med dine, mine og vores børn. Du kan læse mere om hver enkelt villa, når du søger din rejse her hos Escapeaway.

Som allerede indikeret findes der villaer i alle afskygninger. Mange villaer er selvstændige og ligger helt for sig selv uden naboer tæt på, mens andre ligger som en del af et hotelresort med forskellige faciliteter, der kan benyttes. OBS: Mange villaer i f.eks. Thailand har ikke eget køkken, hvor du selv kan kokkerere og lave mad.

Uanset om du planlægger ferie i Europa eller gerne vil bestille en villa oversøisk, så henviser vi til beskrivelsen af hver enkelt villa og resort på hjemmesiden.

Mest populære destinationer for villa-ferie

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller