Vingårdsferie

Vingårde er som skabt til at være en del af Escapeaway. Disse perler ligger oftest ugeneret ude på landet - langt væk fra byernes hektiske liv med stress og jag. Book en herlig vingårdsferie i dag og glæd dig til en hyggelig, spændende og aktiv ferie i Sydeuropa!

I dag er vingårde meget mere end vinproduktion. Vingårdene i vores program er oftest små, rustikke hoteller med en landlig hygge og charme. En vingårdsferie er derfor ofte lig med ophold i værelser med morgenmad, men flere og flere steder tilbyder også vingårdsferie i deciderede ferielejligheder uden forplejning. Sidst, men ikke mindst, så kan du opleve den lokale kolorit på en vingård med Escapeaway, da de som regel stadig (med stolthed) producerer vin eller olivenolie, hvor du ofte kan følge med trin for trin i fremstillingen.

Her kan du læse mere om:

Behøver vi at nævne, at det er stærkt vanedannende at holde ferie på en vingård? Vores vingårdsferier er et godt udgangspunkt for udflugter i de nærliggende omgivelser. Bakkede landskaber og olivenlunde skaber de perfekte rammer for en lækker picnic i det blå. 

>> Læs også om agriturismo i Italien her
>> Læs også om finca i Spanien her

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller