Rejser til Bali

Bali er Indonesiens mest populære rejsemål, og når du står med tæerne begravet i det fine sand på en af øens mange idylliske palmestrande og skuer ud over det turkisblå hav, eller du snorkler blandt koralrevets farverige fisk, vil du nemt forstå hvorfor. Drømmer du om en tropisk badeferie, er Bali et noget nær perfekt rejsemål.

Til trods for at øen kun er godt halvt så stor som Cypern, kan du nemt finde en strand på Bali, som passer til dine ferieønsker. Det gælder, hvad enten du er på udkig efter en familieferie på et moderne resort med masser af aktivitetsmuligheder og restauranter inden for kort rækkevidde, eller du drømmer om at koble helt af og bare bade og nyde solen i fredelige omgivelser ved en lille fiskerlandsby.

Masser af oplevelser på Gudernes Ø

At Bali er blevet et af Sydøstasiens mest populære rejsemål skyldes dog ikke kun de fantastiske strande, hvor du nemt kan få det meste af ferien til at gå med solbadning, dykning og surfing, men at der også er meget andet at opleve på en rejse til Bali.

Du kan for eksempel tage ind i højlandet for at vandre i bjergene eller blandt de kunstfærdigt anlagte rismarker i det frodige landskab og opleve livet i små, uspolerede landsbyer. Bali, som er Indonesiens eneste hinduistiske ø, er også kendt for sine flotte templer. Selvom at Bali blot er en lille ø, som på forholdsvis få år har oplevet en stor vækst i turismen, har du ved templerne og andre steder stadig rig mulighed for at opleve den oprindelige kultur.

Noget af det man husker bedst fra en rejse til Bali, udover strandene, er da også den imødekommende og åbensindede lokalbefolkning, som udståler ægte livsglæde. Trods den vestlige indflydelse og turismen fornemmer man tydeligt, at balineserne formår at holde fast i deres traditioner og skikke. Det kommer blandt andet til udtryk ved de talrige ceremonier og religiøse højtider, som er en del af hverdagen på Bali.

Rejser du til Bali, kan du også se frem til mange lækre smagsoplevelser, hvis du begiver dig ud i det lokale køkken. I de populære ferieområder er der nu til dags ganske vist rig mulighed for at få retter tilpasset turisternes smagsløg, men det vil være en skam ikke også at udforske det balinesiske køkkens herligheder. I modsætning til for eksempel det thailandske eller indiske køkken er retterne på Bali normalt ikke stærkt krydret. Selvom der kan være et stejf af chili, er retterne, der laves på friske råvarer, typisk snarere kendetegnet ved en lidt sødlig undertone.

Rejsemål i Bali

Hoteller i Bali

Rejseguide om Bali

Rejser til Indonesien

Læs mere om Indonesien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Indonesien her