Pakkerejser til Indonesien

Med Escapeaway kan du komme til Indonesien uden at skulle bekymre dig om hverken transport eller hotel under din ferie. Hos os får du nemlig din ferie i én samlet pakke, der inkluderer både fly til og fra destinationen, hotel samt billeje, hvis dette er et ønske hos dig og dine medrejsende. En bil på ferien kan give langt større fleksibilitet, og derfor er der også mange, der vælger en pakke med dette inkluderet. Når du bestiller pakkerejser gennem Escapeaway, er du desuden dækket af den danske Rejsegaranti, hvilket sikrer dig ekstra tryghed på din ferie.

Når du bestiller din rejse til Indonesien, kan du vælge mellem en række udvalgte hoteller, der alle lever op til en høj standard. Vi tilbyder nemlig kun hoteller, som vi selv har lyst til at tilbringe vores ferie på. Alle steder er der fokus på hyggelige og afslappende omgivelser, der viser Indonesien fra sin bedste side. Også med hensyn til fly garanterer vi stor fleksibilitet. Vi benytter nemlig rutefly, hvilket muliggør, at du kan rejse på netop de dage, der passer bedst for dig – også på skæve tidspunkter. Du har altså hele vejen igennem mulighed for at tilpasse din pakkerejse lige efter dine behov og ønsker.

Indonesien kaldes verdens største ørige og ligger i Sydøstasien. Især Bali er en populær ø at rejse til, og mange danskere lægger hvert år vejen forbi den indonesiske ø, der byder på luksuriøse hoteller, lækre sandstrande og alt, hvad hjertet ellers begærer. Der er altså i den grad lagt op til afslapning og nydelse med en luksusferie til Bali. Derudover finder du i Indonesien regnskove med alverdens dyrearter, krystalklart vand, der byder på mange spændende snorkel- og dykkeroplevelser, samt vulkaner og anden smuk natur, der absolut er et besøg værd. Generelt er Indonesien kendt for sine fantastiske og luksuriøse omgivelser, så hvis du er på udkig efter en ferie, hvor der absolut intet mangler, vil Indonesien være et oplagt bud.

Sådan finder du en billig pakkerejse til Indonesien

Her hos Escapeaway har vi besluttet, at det skal være nemt for dig at sammensætte din drømmerejse. Derfor har vi på vores hjemmeside lavet en søgemaskine, hvor du kan indtaste dine specifikke ønsker til din kommende ferie. Herefter vil søgemaskinen vise dig de rejser, der falder indenfor dine søgekriterier. Her kan du også indtaste, om du både ønsker fly og hotel eller udelukkende hotel. 

Når du skal afsted til Indonesien, kan du starte din ferie fra alle favoritlufthavnene: Aarhus, Billund, Aalborg, København og Hamburg. Herefter vælger du, hvor du gerne vil lande, så din ankomst bliver mest hensigtsmæssig i forhold til din videre rejse. Hvis du gerne vil holde din ferie på skønne Bali, er det Bali Denpasar Ngurah Rai International Lufthavn, du skal booke din rejse til. Du har også mulighed for at lande i den indonesiske hovedstad Jakarta i lufthavnen Jakarta Soekarno-Hatta International Lufthavn. Herfra har du mange muligheder for videre forbindelser til andre destinationer i Indonesien. 

Med billige pakkerejser til Indonesien fra Escapeaway er du garanteret en ferie i særklasse. Du skal ikke bekymre dig om noget som helst andet end at slappe af og nyde de fantastiske strande, naturoplevelser og muligheder for nydelse og velvære.

>> Læs om pakkerejser til Bali
>> Billige rejser til Indonesien

Kort over Indonesien

Populære hoteller i Indonesien

Indonesien, Bali, Kuta
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Indonesien, Bali, Kuta
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Indonesien, Bali, Kuta
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi